<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nyd udsigten med interi rscreens
.-.
Nyd udsigten med interiørscreens: Restaurant Silo

Annonce

Nyd udsigten med interiørscreens: Restaurant Silo

Bygninger med store vinduespartier er attraktive, da de giver mulighed for, at man kan nyde både solen og udsigten, men solens kraftige lys kan virke generende. Interiørscreens hindrer blænding og afviser samtidig op til ca. 65 procent af solens varmestråler. De er således et godt supplement til udvendig solafskærmning.

Interiørscreens har en enkel konstruktion, som kan anvendes i alle typer af rum. Med sine smalle profiler og kompakte design er interiørscreens let at passe ind i både nye og eksisterende byggerier. Interiørscreens kan monteres i en niche, på vinduesrammen, på væggen eller indbygges i loftkonstruktionen. Systemerne kan leveres el-betjente eller med kuglekæde.

Blendex fremstiller selv alle interiørscreens, og vi har derfor mulighed for at levere screens i mål og udseende, der passer til det enkelte projekt. Vi har mange dugkvaliteter i forskellige farver at vælge imellem. Dugene har forskellige grader af tæthed, men alle er transparente, der gør det muligt at bevare den visuelle kontakt til omgivelserne, når solafskærmningen er i brug.

Det har blandt andet gæsterne på Restaurant Silo i København glæde af. De kan nyde den storslåede udsigt over havnen og Øresund, når de sidder på toppen af Siloen – også når solafskærmningen er i brug.

 
Kontaktinformation
Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Tlf:44480956
Email:   salg@blendex.dk
Nyd-udsigten-med-interi-rscreens