Blendex-skodder

Professionelt samarbejde med arkitekter og rådgivere

Blendex indgår gerne i et samarbejde omkring udviklingen af solafskærmning til projekter.

Udvendig solafskærmning er oftest både et æstetisk, funktionelt og teknisk element på en bygningsfacade. For at opnå et fuldendt resultat er det en god idé at inddrage os som samarbejdspartner allerede tidligt i byggeprocessen.


Konsulenter med erfaring og ekspertise
Vores konsulenter hjælper med at afdække konkrete behov og muligheder for solafskærmningen i henhold til projektets specifikke krav. Fordelen ved at inddrage os som samarbejdspartner, mens byggeriet stadig er på tegnebrættet, er, at det giver mulighed for at udvikle solafskærmningen som et fuldt integreret element i arkitekturen.

 

Mange års erfaring og samarbejde bag kundetilpassede løsninger
Blendex tilbyder nogle af markedets største og mest fleksible standardløsnings- programmer. Standardprodukterne og vores brugervenlige styringssystem, Sunsync™, er udviklet på baggrund af vores mangeårige erfaring og er i høj grad inspireret af de forskellige solafskærmningsløsninger, som vi gennem tiden har skabt i tæt samarbejde med arkitekter og rådgivere. Vi indgår også gerne et samarbejde omkring udviklingen af specialløsninger og nye designs.

 

En professionel samarbejdspartner
Blendex er en professionel samarbejdspartner på alle stadier af et projekt – fra tegnebrættet over projektering og til service og vedligehold af den færdige løsning. Vi har stor erfaring med styring af små og store projekter, både som underentreprise og hovedentreprise.

 

Kontakt os for at høre nærmere: T: 44 48 09 56 E: salg@blendex.dk