<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Skodder en vindstabil og dekorativ solafsk rmning
.-.
Skodder – en vindstabil og dekorativ solafskærmning

Annonce

Skodder – en vindstabil og dekorativ solafskærmning

Blendex har udviklet sit helt eget system til holdbare og æstetiske skydeskodder. Skodderne er et æstetisk valg af solafskærmning, da vi ikke alene lægger vægt på effektiv solafskærmning, men også på vores produkters udseende, som kan være med til at forme bygningens arkitektoniske udtryk. Vi indgår gerne i et samarbejde med arkitekter omkring udvikling af nye designs og løsninger. 

Skodderne er fremstillet af vejrbestandige materialer og er yderst vindstabile. Det er en effektiv og fleksibel form for solafskærmning, da skodderne kan køres for efter behov. De er derfor med til at mindske behovet for klimaregulering og reducere energiforbruget. 

Skodderne er baseret på en aluminiumsramme, der skydes på en skinne. De kan monteres med stående og liggende lameller eller dug. Selve skodden kan bestå af træ, aluminium-, glas- eller kobberlameller samt screendug. Kun fantasien sætter grænser.

 
Kontaktinformation
Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Tlf:44480956
Email:   salg@blendex.dk
Skodder---en-vindstabil-og-dekorativ-solafsk-rmning