<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Solafskaermning med godt udsyn
.-.
Blendex A/S

Annonce

Solafskærmning med godt udsyn

Gæsterne i Charlottetårnet og Restaurant Silo i København kan nyde udsigten, uanset om solafskærmningen er oppe eller nede.

Interiørscreens bruges som et komfortgardin, der dæmper lysindfaldet. Men da dugen er transparent, bevarer man samtidig udsynet til omgivelserne. Derfor kan gæsterne i Charlottetårnet og Restaurant Silo på Østerbro i København stadig glæde sig over den storslåede udsigt over byen, når solafskærmningen er i brug.

Interiørscreens beskytter også delvist mod indtrængende solvarme, men hvis man har behov for effektivt at skærme for solvarme, bør man altid vælge en udvendig løsning. Arbejdes der meget på computer, vil en kombination af udvendig solafskærmning og indvendige interiørscreens give den bedste komfort.

Vi kræser for de små detaljer og sørger blandt andet for at:

  • montere et stærkt dugrør, der ikke bøjer over tid, og får dugen til at krølle
  • vælge en støjsvag motor i høj kvalitet. Dette sikrer at motoren kan holde i hele produktets levetid 
  • anvende duge med høj farveægthed
  • alle lejer for rør er selvsmørende og kun kræver minimal vedligeholdelse
  • montere en bundskinne med ekstra vægt for øget stabilitet

Vi producerer selv interiørscreens og tilbyder en række standardsystemer. Derudover kan vi også specialfremstille løsninger afstemt efter en bygnings arkitektur. 

Læs mere om interiørscreens

Kontaktinformation
Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Tlf:44480956
Email:   salg@blendex.dk
Blendex