Nyheder fra Brunner til arbejdspladsen

A-Chair

Af jehs+laub

 

Komfort er altid inden for rækkevidde. Dine albuer kommer ikke i vejen med denne stol, da plast-armlænene er integreret i stolens ramme. A-Chair ved, hvordan man behager, når det kommer til komfort.

 

Derudover er det muligt at placere en eller op til femten af ​​dem på toppen af hinanden. A-stolen er yderst let at stable.

 

A-stolen vil altid vække opsigt med sit elegante udseende, selv når den er placeret væk fra scenen. Men når man har mulighed for at fylde et helt rum, så får man den fulde wow-faktor. Og bindeleddet mellem stolene er næsten er helt usynligt.

 

Cellular

 

 

Cellular

Af Archirivolto

 

60 ° har aldrig været så elegant. Stolens intelligente design betyder, at det modulære system giver uendelige muligheder. Celullars enkelte dele kan arrangeres fleksibelt og skabe et perfekt tilpasset arbejdsmiljø for alle.

 

Nu behøver du ikke længere at tænke på går hjem, når du tænker på din sofa. Som matchende sofaer giver Cellular nye muligheder – enten som et behageligt arbejdsområde eller afslappet venteområde – dette siddearrangement virker simpelthen smukt.

 

Ray lounge

 

Ray lounge

Af jehs+laub

Rendyrket afslapning. Denne lænestol ved præcis hvad, din ryg har brug for og tilpasser sig perfekt. Så slå dine fødder op, slap af og genoplad dine batterier.

Kontaktinformation