Brunner_Gioias_Marquardt_3_1920

Restaurant med sjæl og charme er indrettet med møbler fra Brunner

Gioias Restaurant i Rheinbischofsheim bringer bogstavelig talt glæde til dens gæster, da det er lige hvad ”gioia” betyder på italiensk. Med en charmerende og hjertelig atmosfære bydes gæsterne ind i et rum, hvor møbler fra Brunner skaber fine og komfortable rammer for en unik madoplevelse.

 

Siden juni 2019 har Gioias Restaurant været at finde på en smuk herregård, beliggende på Hanau-godset. Chefkokken har blandet kulinariske oplevelser fra forskellige kulturer, for derved at skabe en fusionsmenu, der tilberedes kreativt med friske fødevarer fra lokalområdet.

 

For at kunne leve op til madens standarder er også interiøret blevet kælet for. Der er plads til 25 gæster indenfor og 50 ude i haven. Den gamle kælder kan også lejes til særlige arrangementer, som familiefester med op til 30 mennesker.

 

Brunner_Gioias_Marquardt_1_1920

 

 

Alle møbler er fra Brunner

Indenfor mødes man af Brunners stilrene Break Bistro Tables og bænke med skræddersyet polstring. Disse akkompagneres af polstrede Crona Bar-stole. Takket være crona-stålet, fremstår alle møblerne i restauranten i samme stilistiske udtryk.

 

I haven står udendørs møbler fra Brunner og skaber en fornemmelse af hjemlig havehygge. Målet har været at skabe et sted hvor mad, møbler og atmosfæren, byder ind til hygge, varme og en helt unik oplevelse.

 

I kælderen har man valgt Brunners elegante 4more foldbare bord, der er i et fint partnerskab med Crona-stole i samme stil som i resten af restauranten.

 

Brunner_Gioias_Marquardt_16_1600
Brunner_Gioias_Marquardt_6_1600
 
 

Kontaktinformation