102377_Brunner_Biereck_Seminar_Marquardt_08_L

Stemningsfuld, moderne hotel skabt på dimensionerne af det gamle Biereck med møbler fra Brunner

Biereck fremkalder billeder af et stamgæstsbord, landlig charme og joviale samvær. Ligesom i gamle dage. Manfred Streit og hans datter Simone Weber, de stolte nye ejere af den traditionelle populære turistdestination i Kinzig-dalen, har indarbejdet denne følelse af tradition og Schwarzwald-arv i en moderne, tilgængelig ny bygning. Samtidig undgik de dateret kitsch ved at vælge moderne, komfortable og alsidige møbler fra Brunner. Blandt de brugte varer var produkter fra A ray og fina kollektionerne, den prisvindende halm hybrid stol, polstrede møbler og seminarudstyr fra team- og torino- serien.

102368_Brunner_Biereck_Rooms_Marquardt_43_XL

 

- Vi var overraskede over, hvor mange områder vi var i stand til at tage fat på med Brunner, reflekterer Weber med tilfredshed.

 

Hendes far tilføjer: - Da vi første gang spurgte, tænkte vi kun på seminarudstyr. Vi forventede aldrig også at finde møbler til restauranten, loungerne eller værelserne. Dette spiller nu en afgørende rolle i udformningen af ​​den overordnede æstetik. Brunner var ekstremt imødekommende til vores behov.

 

Stemningsfyldte seminarlokaler

Slutresultatet er en moderne restaurant med en indbydende atmosfære i samme fodaftryk som den originale "Biereck". Den nye bygning ligger lige ved siden af ​​og rummer et seminaranlæg forbundet med et hotel med spa og lounge.

 

I rummene er der masser af lyst træ, glas og den guld-creme-røget brune farvesammensætning på tværs af tilbehør, polstring og stof, der komplementerer ejendommens naturlige omgivelser i skovkanten.

 

Gøgure, malerier af lokale kunstnere, elegante lamper, der minder om fyrrekogler, en vintage kakkelovn i stuen og andre ægte regionale artefakter fuldender udseendet.

 

- For mig var det afgørende fra starten af, at bygningen havde sjæl. Vi ville ikke tilbyde den typiske kontor- og seminaratmosfære, men at vise folk, hvem vi er, hvor vi bor, og hvad Schwarzwald-folk er skabt af. af, uddyber Streit sin vision.

 

102408_Brunner_Biereck_Lounge_Marquardt_13_L

 

De komfortable fina club lænestole og fina barstole, begge med trærammer og polstrede sædeskaller, der omkranser arrangementslokalet, er med til at nå restaurantens forudsætning om en "feel-good stemning".

 

Arrangementsrummet er domineret af alsidige stablingsstole i en fejlfri kombination af lyst træ og robust, hvid plastik med støttepuder med koordinerende finbetræk.

 

De hyggelige loungekroge inviterer gæster til at slappe af på de komfortable puder på sofaen eller i de afslappende ray-loungestole.

 

De er ledsaget af den originale kammertjener, der både fungerer som et sidebord og en nyttig bakke. Disse kan også findes på hotelværelserne ved siden af ​​den ray soft polstrede stol.

 

102382_Brunner_Biereck_Seminar_Marquardt_13_L
102386_Brunner_Biereck_Seminar_Marquardt_17_L
 
 

 

Takket være det agile seminarudstyr kan lokalet indrettes efter behov. Pladsbesparende, foldbare torino- borde og stable A-Chair's med og uden skriveplader er hovedfunktionen.

 

De besøgende kan mødes ved et af de 3000 robuste ståborde til en afslappet snak i pausen. Ud over et alsidigt vægsystem, der kan opdele den enorme seminarsal i tre sektioner, kan rummet også inddeles på en række forskellige måder ved hjælp af mobile teamskillevægge. Disse kan også bruges som præsentationsoverflade, hvor whiteboards eller flipovers kan fastgøres eller hænges.

 

Det er et rum, der er tilgængeligt, naturligt og bæredygtigt. Brunner er glad for at være involveret i det.

 

Kontaktinformation