<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Bambusgulve og byggematerialer er et baeredygtigt og miljoerigtigt valg
.-.
Byg Ecohome

Annonce

Bambusgulve- og byggematerialer er et bæredygtigt og miljørigtigt valg

Takket være sin høje slidstyrke og formstabilitet er bambus et ideelt materiale til brug i industribyggerier og almene boligbyggerier. Hertil er valget af bambus både bæredygtigt og økologisk.


Efterhånden har bambus som materiale vundet stort indpas både i private hjemme, bygge- og møbelindustrien – og det er ikke uden grund. Bambus har nemlig egenskaber ud over det sædvanlige. Når det kommer til gulve og slidstyrke, er bambus ganske enkelt i en klasse for sig. Bambus har nemlig en overflade, som overgår langt de fleste træsorter, der bruges til gulve, når det kommer til hårdhed og slidstyrke. For eksempel er bambus hårdere og mere slidstærkt end både bøg, eg og ask. 

 

Denne slidstyrke sikrer dig et holdbart gulv og et bambusprodukt med en lang levetid. Slidstyrken er samtidig medvirkende til, at et bambusgulv og byggemateriale er særdeles velegnede både til private boliger og til erhverv – for eksempel på stationer, kontorer, skoler, børnehaver og i motionscentre osv. 


Bambusprodukter reagerer heller ikke på ændringer i luftfugtigheden, hvilket gør det mere formstabilt end de træsorter, som normalt anvendes til gulve. 

 

Læs også: Indlæg af FSC Danmark: Træ er ikke bare bæredygtigt, fordi det er træ 

 

Unik væksthastighed giver 100 % økologise og bæredygtige bambusprodukter

 

Bambus er en uendelig ressource, da den vokser meget hurtigt (op til 1 meter om dagen), og da kun de ældre stængler høstes, får den yngre bambus mere plads til vækst, der giver et højere udbytte. På grund af sin unikke væksthastighed, kombineret med effektiv produktion, absorberer MOSO bambus faktisk mere C02 end der frigives under produktion og transport til kunden. Alle faste MOSO bambusgulve er derfor C02-neutrale. MOSO bambusprodukter er også et sundt valg, da de er anti-statiske og anti-allergifremkaldende, hvilket skaber et sundt indendørs miljø.

 

Udover dette har MOSO fået det økologiske og kulstofmæssige fodaftryk af sine produkter vurderet af Delft University of Technology efter den internationalt accepterede LCA-metode og viser at alle solide bambusprodukter af MOSO er CO2-negative over hele livscyklusens, samt MOSO er nævnt DGNB liste. X-treme terrassebredde og beklædning og Ultradensity super robust stærkt gulve er i allerede i navigatøren, flere produkter følges. Som et resultat af disse certificeringer vil anvendelsen af MOSO bambusprodukter muliggøre en højere certificerings-score for de vigtigste bæredygtige byggeprogrammer såsom BREEAM og LEED.

 

Producenten MOSO er både EPD, CE og FSC-certificeret, og dermed opnår man bambusgulve, der forener kvalitet og bæredygtighed, samtidigt med at man får en garanti på op til 30 år.

 

 

Læs også: Byg-ecohome: Erhvervs bambus produkter – den miljørigtige og bæredygtige løsning til den danske byggebranche

 

Byg-ecohome.dk er leverandør af smukke, økologiske og bæredygtige indendørs bambusgulve og udendørs bambusprodukter. De tilbyder et stort udvalg af højkvalitets økologiske byggematerialer, herunder indendørs bambusplankegulve og parket, bambusbeklædning, paneler og plader, massive terrassebrædder og andre udendørs robuste byggemateriale.

Kontaktinformation
Byg Ecohome
Hejmdals Alle 44
6705 Esbjerg
Tlf:71929626
Email:   admin@byg-ecohome.dk
Byg-Ecohome