Ny facadetegl letter monteringen og skaber flere kvadratmeter

C2Elements kan nu præsentere deres nyeste skud på stammen af keramisk facadetegl. Det drejer sig om det innovative Rustikotta Fjeldpanel der ikke kræver vedligeholdelse, monteres uden besvær og på grund af lav vægtykkelse giver flere kvadratmeter bolig.

 

Den rå og rustikke overflade, som har givet navn til facadeteglet, giver en naturlig patina til facaden, der får den til at fremstå flot. Det er værd at bemærke, at til trods for at produktet har en utrolig lang levetid, består det i al sin enkelhed af ler, der er brændt ved 1200 grader. Derfor er det også 100 % genanvendeligt og vil efter produktionen ikke ligge miljøet til last.


Uanede muligheder

C2Elements har specialiseret sig i at skabe den helt rigtige type facade- og skærmtegl, ud fra kundens ønsker. Ønskes en særlig farve, glasering eller form i facadetegl så vil den blive produceret direkte til opgaven, hvad end der er tale om et nybyggeri eller en renoveringsopgave.

Specielle hjørnetegl indgår også i Rustikotta Fjeldpanel sortimentet, endnu en løsning som gør anvendelsen af sortimentet mere spændende.


Læs mere om Tag og Facader

Giver ekstra kvadratmeter

En helt særlig gevinst ved at benytte de nye Rustikotta Fjeldpanel er tykkelsen på vægopbygningen 71 mm inklusive ventilationsspalte. Det er ½ tykkelse af en skalmur. Ved en almindelige boligblok, kan det give en til to m2 ekstra salgs m2 pr. lejlighed ved at benytte vores Rustikotta Fjeldpanel, hvilket jo er værd at bemærke. At vægten så også er lav, 35 kg pr. m2 er jo kun en ekstra fordel.

 

Ingen vedligeholdelse, enkel montering

- Monteringen er simpel. Ved hjælp af to skruer sættes teglstenene individuelt op på en aluminiumsramme eller på regler. Teglen tilpasse i længden med en fliseskærer eller med vådskærer. Facadeteglen er klinkebrændt. Klinkebrændt tegl er et af byggebranchens ældste byggematerialer, hvor referencer på 4-6 hundrede år ikke er noget specielt, fortæller Henning Thomsen, C2 Elements daglige leder.

 

Farver: Lysegrå - Antracit - Rødflammet



Kontaktinformation