CSK hædres med Dansk Stålpris 2018 for byggeriet af BLOX

Den røde tråd er troen på stålet som både nutidens og fremtidens byggemateriale. CSK Stålindustri er en af landets førende specialister i stålkonstruktioner og blev for nylig hædret med Dansk Stålpris.

 

Tekst af Rune H. Jensen

 

Måske bliver det næste årti ét, der for alvor kommer til at stå i stålets tegn. Hos CSK Stålindustri tvivler man efter mange års erfaringer med små, store og spektakulære byggerier ikke på, at det både stærke, fleksible, lette og genanvendelige materiale er kommet for at blive – og mere til:

 

- Uanset projektets størrelse og type er vores røde tråd altid troen på stålet som nutidens og fremtidens byggemateriale, Det besidder en række indlysende kvaliteter – også i forhold til en mere bæredygtigt bevidst tid. Samtidig sætter vi en ære i totalleverancer, der følger alle delementer i processen fra start til slut inkl. projektering og rådgivning, siger Steen K. Bojesen, projektdirektør hos CSK Stålindustri.  

 

Han fremhæver bl.a. stålets fleksibilitet i kraft af dets høje trækstyrke og dets lethed i forhold til brudstyrke. Desuden giver stål talrige design- og kombinationsmuligheder til en konkurrencedygtig pris. Og så har det miljømæssige fordele. Stål aflejrer ikke store mængder forurenende restaffald til naturen, ligesom det både kan genanvendes efter et byggeris levetid og up-cycles til forædlet og endnu bedre stål.

 


Læs også: BLOX vinder Dansk Stålpris 2018

 

Pris for stålindsatsen

En referenceliste i løbende udbygning omfatter byggeprojekter som Novo Nordisk, Musikkens Hus, Oslo Lufthavn, Experimentarium og BLOX. Stålarbejdet på sidstnævnte har senest ført til en hædring med Dansk Stålpris 2018 til CSK Stålindustri og partnere. Den nordjyske virksomhed har her stået for alle hovedkonstruktioner i stål samt smedearbejdet, og det vellykkede resultat har bl.a. udmøntet sig i tolerancer helt ned til tre centimeter.

 

- Vi er stolte over at være en af vinderne af Dansk Stålpris for både selve stålkonstruktionen og for samarbejdet mellem bygherre, rådgivere, arkitekter og entreprenører. Det har været en udfordring, men vi har også meget erfarne folk til at planlægge og udføre sådan et projekt, siger Steen K. Bojesen.

 

Nøgleord til morgendagens stålbyggerier

Netop erfaringen samt evnen til at gå ind til alle typer opgaver med seriøsitet og dygtige medarbejdere er alfa og omega for virksomhedens fortsatte virke:

 

- Nøgleordene er erfaring, kompetencer og kreativitet. De kvaliteter gør det til sammen muligt også at fuldføre byggeprojekter, hvor arkitekternes eller bygherren stiller særlige krav til nye måder at tænke design, funktionalitet eller kombinationer af materialer på. Medarbejdernes erfaring, tekniske kompetencer og nytænkning – samt ikke mindst et grundlæggende godt byggemateriale – er afgørende delelementer, der kan arbejde sammen og udfordre byggeriet positivt, pointerer Steen K. Bojesen.

 

Kontaktinformation

  • CSK Stålindustri A/S
  • Sdr. Thorstedvej 1, 7700, Thisted
  • Tlf: 9617 7000
  • Web: http://www.csk.dk/
  • Email : sales@csk.dk