<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Confalt fugefri belaegninger Indendoers og udendoers
Contec Group

Annonce

Confalt fugefri belægninger - Indendørs og udendørs

Contec Groups produkter i højstyrkebeton har siden begyndelsen af 90’erne udfordret de gængse opfattelser af betonbelægninger. Confalt er ét af disse produkter.

 

Indenfor erhvervsbyggeri er Contec Group førende i belægninger. En af vores spidskompetencer er belægninger af produktet Confalt, der er en belægning i højstyrkebeton, som har helt unikke egenskaber.

 

Navnet Confalt er en kombination af ordene concrete og asphalt. Produktet har nemlig en hårdhed og styrke som beton og samtidig næsten samme fleksibilitet som asfalt.

 

Med disse egenskaber står du tilbage med et helt unikt produkt, der er en fugefri belægning, som kan holde til høj belastning i bl.a. industriområder og lufthavne.

 

3_Udførelse af Confalt
4_Lufthavn
2_Confalt foran Århus Sejlsportscenter
 
 
 
 
 
 Ideen om Confalt opstod ved at iagttage hvordan asfalterede veje kan lægges kontinuerligt kilometer efter kilometer.

Asfalt er et fleksibelt materiale der tillader svingninger i temperatur, fugtighed og endda seismisk aktivitet, men fordi det er fleksibilitet, har asfalt også en lav trykstyrke. Det bruges derfor ikke i lagerhaller, industribygninger og andre konstruktioner med høj belastning. Traditionelt har man brugt massiv beton eller underlagsbeton med dilitationsfuger – kontrollerede revner.


Confalt gør det muligt at lave belægninger med meget høj styrke og fleksibilitet på store arealer UDEN fuger, både indendørs og udendørs.

 

Slemning med Confaltm

 

Confalt er desuden godkendt som væsketæt, fugefri belægning efter de hårdeste tyske krav og godkendelser af TÜV.

Disse egenskaber har gjort, at vi de sidste 20 år har lagt mere end 3 mio. m2 Confalt rundt omkring i verden.

Vil du gerne vide mere om Confalt, kan du besøge vores hjemmeside her

 

I Danmark forhandles Confalt via PEAB Asfalt, der er eksperter i udlægning.

 

Se PEAB Asfalts video med Confalt lige her

 

Kontaktinformation
Contec Group
Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Tlf:+45 86 280 290
Email:   prefab@contecgroup.dk