<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Contec Coating betonoverflader i hoejeste kvalitet
Contec Group

Annonce

Contec Coating – betonoverflader i højeste kvalitet

Contec Coating er et pulverprodukt baseret på højstyrkebeton, der skaber en tynd betonoverflade på faste overflader både inde, ude og i vådrum.

 

Pulveret er baseret på vores højstyrkebeton, der også i dag anvendes i pengeskabsproduktion, og er derfor af absolut højeste kvalitet.

 

Contec Coating har høj fleksibilitet i dets anvendelsesmuligheder, da det hæfter til stort set alle faste underlag og skaber en slidstærk overflade. Derfor kan produktet anvendes til både gulve, vægge, interiør, lofte, husfacader mm.


Der er rig mulighed for at skabe netop det udtryk man ønsker – om det skal være et med ”flammet” look med masser af spil i farven, eller et mere roligt udtryk er altså op til den enkelte. Samtidig er der mulighed for at indfarve pulveret i den farvetone man ønsker.

 

Contec Coating forhandles på flere måder til både private, professionelle og virksomheder, der ønsker en løsning med en betonoverflade.

  • I pulverform i både spande og bigbags
  • Færdige interiørelementer
  • Entrepriser og større projekter i samarbejde med professionelle håndværkere

 

Læs mere og find mere inspiration på vores webshop: www.conteccoating.dk

Kontaktinformation
Contec Group
Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Tlf:+45 86 280 290
Email:   prefab@contecgroup.dk