<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Skab en roed traad med beton i butiksindretningen
Contec Group

Annonce

Skab en rød tråd med beton i butiksindretningen

Ved at have flere gennemgående elementer i beton i samme rum, skabes der en flot og moderne sammenhæng i indretningen. Vi er her for at give dig det perfekte alternativ til støbte betonelementer, der tilbyder lavere vægt, lavere omkostninger og en større frihed i designprocessen.

 

Betonelementer er en populær løsning til interiør i receptioner, butikker, caféer, showrooms osv., da det er en rå, eksklusiv og stilren løsning.

Før og Efter

 

Dog kan støbte interiørelementer i beton have både høj pris og vægt, og samtidig give begrænsninger ift. elementets design.

 

Det er her Contec Coating kommer ind i billedet.

 

Med dette produkt skaber du en ægte betonoverflade, så selv ikke det mest rutinerede øje kan se forskel fra et støbt betonelement.

 

Herved er der langt større frihed i designprocessen til at skabe unikke og skræddersyede elementer, da de kan udføres i fx MDF.

 

En skræddersyet løsning

 

Udover en stor frihed i udformningen af interiørelementerne, kan der også leges med udtrykket i den færdige betonoverflade.

 

Påføringsmetoden er nemlig altafgørende for det færdige look, så man kan få et råt, et clean eller et flammet udtryk, alt efter hvad man har af ønsker til designet.

 

Samtidig fås Contec Coating i fire standardfarver med mulighed for indfarvning, hvis man er ude efter en specialfarve.

 

Som prikken over i’et er det muligt at integrere logo eller tekst i betonoverfladen, så fx virksomhedens logo kan få en fremtrædende plads i indretningen.

 

Med stor fleksibilitet i både design, udtryk og farve står du tilbage med en unik og skræddersyet løsning, der passer til netop dine ønsker.

 

Handvärk - Widescreen
 

Store blikfang og små detaljer


Contec Coating giver rå og slidstærke betonoverflader, og kan påføres alt fra receptionsdiske, gulv- og vægflader, plinter, opsatser, bordplader, reoler og meget mere.

 

Skab blikfang med en stor receptionsdisk, et udstillingspodie eller noget helt tredje med en unik betonoverflade. Kombiner dette med flere betondetaljer gennem butikken, med de mindre dele af indretningen såsom reoler, plinte eller hylder, og giv kunden en WOW-oplevelse, når de træder ind over dørtærsklen.
 
 
Dias 4
Dias 10
Dias 7
Dias 5
Dias 2
Dias 6
Dias 3
Dias 8
Dias 1
Dias 9
 
 
 
 
Kontaktinformation
Contec Group
Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Tlf:+45 86 280 290
Email:   prefab@contecgroup.dk