<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Belgiske belysningsmestre
Belgiske belysningsmestre

Annonce

Belgiske belysningsmestre

For Cph Lighting er Trizo21 indbegrebet af stilrent design, enkelhed og innovativ funktionalitet. Belgisk high-end belysning, der giver frihed og fleksibilitet til arkitekters og indretningsfirmaers projekter.

Tekst af Rune H. Jensen

Den danske belysningsvirksomhed Cph Lighting har egen lampekollektion, der produceres i Danmark og som omfatter klassiske og moderne designs af Guglielmo Berchicci, Morten Flensted og Tom Stepp. Brændstoffet er passionen for det gode lys, og Cph Lighting specialiserer sig i designlamper, der hverken går på kompromis med funktionalitet, finish, kvalitet eller lavt energiforbrug. Det er kriterier, der i høj grad også karakteriserer prisbelønnede Trizo21, som Cph Lighting siden 2007 har været distributør for med eneretten til at importere og forhandle kollektionen i Danmark:

- Trizo21 er stilrent, strømlinet og enkelt design uden overflødige omsvøb, der passer rigtig godt til den nordiske designtradition. Der er en klar linje og en rød tråd gennem hele produktsortimentet, men samtidig er det også så bredt, at det kan dække alt fra små til store indretningsprojekter – og kort sagt lige løfte det hele lidt og tilføre ro, atmosfære og harmoni, siger Pia Rasmussen, partner hos Cph Lighting.

Læs mere om Indretning & Design
Passion, finish og fløjlshandsker

Når Trizo21 er lykkedes med global adgang og distribution i 20 lande til indretningsprojekter for bl.a. hoteller, restauranter, virksomhedskontorer og i private hjem, så skyldes det ikke mindst passionen og perfektionismen bag firmaet. Stifteren Bruno Van Meenen etablerede Trizo21 i 2001 på en baggrund af 15 års erfaring og ambitionen om at skabe perfekt arkitektonisk belysning, der tjener helheden med enkelhed, teknisk perfektion og kvalitetsmaterialer. Eller med andre ord: Innovativ funktionalitet frem for unødigt prangende designs.

- Trizo21 arbejder med en meget stor passion og pertentlighed. Trizo21 kollektionen produceres i Belgien. Montage og kvalitetskontrol af hver enkelt lampe foregår in-house, og nærmest med fløjlshandsker. Vi har samarbejdet siden 2007, stort set uden reklamationer, så det er noget, vi er trygge ved og kan stå 100 % inde for både i forhold til kvalitet, kultur, design og energibevidsthed. Samtidig matcher det minimalistiske design kombineret med høj kvalitet og finish den nordiske stil rigtig fint, fortæller Pia Rasmussen.

Læs mere om Belysning


                          

Frihed til arkitekterne

Et lysende eksempel på high-end belysning fra Trizo21 er Austere-serien, der har påkaldt sig stor opmærksomhed og som allerede er blevet anvendt i en række spændende indretninger. Lampekollektionen med energirigtig LED er designet af belgiske Hans Verstuyft og tager udgangspunkt i elegance og enkelthed med sine slanke, rene og æstetiske linjer:

- Den er så unik og er et godt eksempel på en Trizo21-serie, der giver stor frihed og fleksibilitet til arkitekter og indretningsfirmaer. Serien dækker alt fra gulv til væg, bord, loftslamper, pendler og lysekroner. Den ultimative fleksibilitet fås i Austere Elements, som er et loftarmatur, der bygges som et grid efter kundens helt eget design. Det gælder for de fleste Trizo21-produkter, at alt er med de samme overflader, lakeringer og rundinger, så stilen bevares kompromisløst. Trizo21 kan med andre ord bruges til alle typer projekter, private som offentlige, og passe visuelt ind i sammenhængen, og vi er selvfølgelig klar til at rådgive fagligt om de mange muligheder med Trizo21, slutter Pia Rasmussen.


Se hele Trizo21 programmet her.

Kontaktinformation
Cph Lighting
Bytoften 2
6710 Esbjerg V
Tlf:+45 75 18 01 06
Email:   info@cphlighting.dk
Belgiske-belysningsmestre