<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Eggy Pop oplyser populaer vegetarrestaurant i London
Eggy Pop oplyser populær vegetarrestaurant i London

Annonce

Eggy Pop oplyser populær vegetarrestaurant i London

Cph Lightings Eggy Pop pendler og Eggy Pop Up væg/loftlamper oplyser vegetarrestauranten Mildreds i Londonbydelen Dalston, som åbnede i august 2017. Indretningen i Mildreds Dalston er moderne, stilfuld og luftig – en rolig oase midt i byens rå beton.

 

 

Eggy Pop lamperne understøtter stilen perfekt med deres diffuse og bløde lys, kombineret med de organiske former og det svævende udtryk.

 

Mildreds Dalston er en af fire vegetarrestauranter ejet af Jane Muir, som selv har stået for indretningen af denne og de øvrige Mildreds restauranter, som alle er beliggende i London. Ingen af hendes restauranter er indrettet ens. De har alle deres eget særpræg. Jane Muir henter nemlig inspiration i stedets omgivelser, og hvad der var i lokalerne før. Mildreds Dalston husede således tidligere en asiatisk restaurant, og da den er omgivet af højhuse i grå og kolde materialer, var det Jane Muirs ønske, at Mildreds Dalston skulle være en moderne, stilfuld og luftig – en rolig oase midt i den rå beton.

 

Læs mere om Belysning

 

Mildreds er en kæde af vegetarrestauranter i London, grundlagt af Diane Thomas og Jane Muir. Den første restaurant åbnede i 1988 i Soho, og ambitionen var at gøre op med tidens 60’er-inspirerede og ”fodformede” vegetarrestauranter, som serverede mad i brunlige nuancer på slidte fyrtræsborde. Målsætningen var at skabe et nyt og friskt koncept med lækker, farverig og international vegetarmad til fornuftige priser.

 

Konceptet har vist sig at være en succes med bl.a. flere flotte anmeldelser i den engelske presse, egen kogebog og endnu en på vej. I dag finder man Mildreds fire stedet i London: Soho, Camden, Kings Cross og nu også i Dalston. 

Læs mere om Indretning & Design

 

Om Eggy Pop

Eggy Pop er en lampeserie designet af Guglielmo Berchicci. Serien er baseret på tre matchende diffusere i størrelserne ø32, ø55 og ø70cm, inspireret af æggets organiske form. Diffuserne kan monteres med forskellige fittings, som forvandler dem til enten en pendel, væg/loftlampe, gulv/bordlampe (direkte på underlagt eller på stag), samt en udendørslampe (IP55). De organiske former matcher alle typer indretninger, hvor de gør sig godt alene eller i et mix af forskellige størrelser og varianter. De rotationsstøbte diffusere er fremstillet af PE. Et yderst slagfast, UV-resistent, rengøringsvenligt og genanvendelig materiale, som desuden sikrer et blødt og harmonisk lys uden blænding. Lamperne er monteret med 230V-E27 fatning. Produceret i Danmark.

Kontaktinformation
Cph Lighting
Bytoften 2
6710 Esbjerg V
Tlf:+45 75 18 01 06
Email:   info@cphlighting.dk
Eggy-Pop-oplyser-populaer-vegetarrestaurant-i-London