<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Eggy Pop skaber julestemning p R nne Torv
Eggy Pop skaber julestemning på Rønne Torv

Annonce

Eggy Pop skaber julestemning på Rønne Torv

Store Torv i Rønne på Bornholm ser fantastisk ud i december. Lysende træer og Eggy Pop Out lamper gavmildt spredt omkring får torvet til at ligne et vintereventyr. Lidt snedrys vil med garanti få stedet til at virke endnu mere magisk!

 

 

Juleudsmykningen på Store Torv i Rønne er et samarbejde imellem foreningen Grønne Rønne og Westy Light & Design. Og det er 2. gang, at Eggy Pop lamperne fra Cph Lighting pryder torvet.

 

Grønne Rønne er en frivillig forening af borgere i Rønne, som siden 2014 har lavet flere byforskønnende tiltag i samarbejde med kommunen.

Gejr Westy Larsen fra Westy Light & Design løser belysningsopgaver for private, virksomheder og offentlige kunder og har været bosiddende på Bornholm i ca. 10 år.

 

Gejr har gjort sig bemærket med flere spændende belysningsløsninger på øen. Bl.a. har han siden 2014 stået for belysningen til det årlige Folkemøde på Allinge Havn, hvor han har brugt masser af Eggy Pop lamper langs stier og ved havnekanten, samt smukke lyseffekter på træer og klipper.

 

Da Grønne Rønne i 2015 skulle forskønne Amtmandens Have i Rønne, bad de Gejr Westy Larsen om at stå for belysningen. Her brugte han bl.a. også Eggy Pop Out lamper.

 

Grønne Rønne var meget tilfredse med resultatet, og da de fik ansvaret for at udsmykke Store Torv i Rønne i 2016, bad de igen Gejr Westy om assistance. Og dette samarbejde gentog de i 2017. Borgerne kan nyde den fine udsmykning de meste af vinteren, fra ultimo november til ultmo januar.

 

Om Eggy Pop Out

Eggy Pop Out lamperne er fremstillet af PE. Et slagfast, UV-resistent og genanvendeligt materiale, samt giver et flot og diffust lys. Lamperne fås i 3 størrelser (ø32, ø55 og ø70) og 3 ledningslængder  (3, 5 og 8m). E27-230V, Schuko-stik, IP55.

 

Lysdesign: Westy Light & Design. Produktdesign (Eggy Pop): Guglielmo Berchicci. Foto: Claus Rune Povlsen.
Kontaktinformation
Cph Lighting
Bytoften 2
6710 Esbjerg V
Tlf:+45 75 18 01 06
Email:   info@cphlighting.dk
Eggy-Pop-skaber-julestemning-p-R-nne-Torv