DS Stålprofil nye farver 2048x1365px

3 nye naturfarver til ståltag- og facadeløsninger

Leaf green, Lime stone grey og Acorn brown

 

- Med 3 helt nye naturfarver, som på hver sin måde kombineres særligt elegant med andre byggematerialer, kan du skabe et helt unikt udtryk i dit næste byggeprojekt.

 

 

Balancen mellem trends og tidsløst design er hårfin. Mange ønsker et unikt byggeri, men samtidig også et byggeri, der holder designmæssigt og kvalitetsmæssigt på den lange bane. Netop her skiller byggerier med stålbeklædning sig ud – både i forhold til designfriheden med det store farveudvalg, overflader og udformninger – men også fordi stålbeklædning fungerer fantastisk i kombination med andre byggematerialer.

 

DS Nordic Klikfals giver smukke og stilrene facader og tag – og er særdeles populær blandt arkitekter, da profilet har et meget enkelt design helt uden synlige skruer, der resulterer i et meget æstetisk og enkelt look. I forhold til holdbarheden, så er stålbeklædning også et meget fornuftigt valg. Vælger du eksempelvis DS Nordic Klikfals med Palux BT, Pro Mat BT eller en af vores Pural varianter, der er produceret af GreenCoat® stål, får du 30 års garanti.

 

3 nye farver i DS Stålprofils sortiment


Slip kreativiteten løs med bæredygtig GreenCoat® og Cradle to Cradle Certified® stålbeklædning i de helt nye naturfarver, der er særligt udvalgt af arkitekter til nordiske byggeprojekter:

 

  1. Leaf green 334 (nærmeste RAL 6003) i 0,60 mm med overfladen PRO BT mat
  2. Lime stone grey 344 (nærmeste RAL 7044) i 0,60 mm med overfladen PRO BT mat
  3. Acorn brown 384 (nærmeste RAL 8017) i 0,60 mm med overfladen PRO BT mat

 

DS Stålprofil nye farver 2048x1365px2Ny opdateret Arkitektur Portfolio


I DS Stålprofils smukke og helt nyopdaterede Arkitektur Portfolio vil du blive præsenteret for en række spændende og inspirerende byggeprojekter, hvor bl.a. det eksklusive profil DS Nordic Klikfals er anvendt. Ud over præsentation af et væld af inspirerende referencebyggerier, fortæller forskellige arkitekter om deres oplevelser med stålløsninger til tag- og facadebeklædninger. Du kan også læse om de økonomiske og miljømæssige fordele dette har medført både i byggeprocessen – men også på den lange bane i forhold til det lave vedligeholdelsesbehov samt den lange holdbarhed produkterne har – både kvalitets- og designmæssigt.

 

DS Stålprofils Arkitektur Portfolio kan downloades her: Ja tak - download nu!

 

 

Stor designfrihed, økonomisk fordelagtigt og ikke mindst bæredygtigt


DS Stålprofils tag- og facadeløsninger giver dig frihed til at skabe præcis det udtryk, du ønsker. Stål vinder med flere længder, når man sammenligner med de fleste alternativer – også når det gælder montagetid og økonomi. Stålfacader og -tag karakteriseres ved lang levetid, minimalt vedligehold og ikke mindst et betydeligt genanvendelsespotentiale.

 

Kontakt arkitekt konsulenten hos DS Stålprofil


Uanset om du er arkitekt, entreprenør, håndværker eller bygherre, står arkitektkonsulenten naturligvis altid til rådighed, så du får hurtigt svar på spørgsmål og den hjælp, du har brug for f.eks. i form af designinspiration, materialevalg, bæredygtige byggematerialer, udarbejdelse af detaljetegninger, showcases samt gode ideer og svar på relevante spørgsmål.

 

Kontakt arkitektkonsulenten her:

https://www.ds-staalprofil.dk/da-dk/arkitekter/kontakt-specialist

Kontaktinformation