DS Stålprofil Aarets Byggeri 2022 2048x1365px - Hero

Årets byggeri 2022 - med bæredygtigt ståltag

Helsingørs mest klimavenlige hus er kåret til ÅRETS BYGGERI 2022

 

DS Stålprofil er leverandør af ståltag til dette innovative klimabyggeri, der har vundet prisen Årets Byggeri (Magasinet Byggeri). DS Nordic Klikfals giver byggeriet et let tag, der ikke blot ser smukt og indbydende ud, men også bidrager til at minimere byggeriets samlede CO2-aftryk. Og i netop dette projekt har dette haft stort fokus, da kommunen har særdeles ambitiøse klimamål.

 

Adskillige arkitekter og bygherrer har fået øjnene op for vores store udvalg af tag- og facadeprofiler, overfladebelægninger og mange farvemuligheder, der giver en bemærkelsesværdig design­frihed, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering.

 

DS Stålprofil Aarets Byggeri 2022 2048x1365px

 

Kompromisløst og bæredygtigt

 

Ståltagets lange levetid, minimale vedligeholdelse og lave klima­belastning er en afgørende faktor i fremtids­sikrede og kreative tag- og facadeløsninger. 

 

DS Stålprofil er Cradle-to-Cradle Certified® i hovedproduktgruppe ”Stålprofiler til tag- og facade­beklædning”. Derudover er DS Stålprofils tag- og facadeprodukter produceret af ­GreenCoat® stål, der er dokumenteret bæredygtigt stål, som fremstilles miljøvenligt med økologisk rapsolie. Produktionsprocessen, genanvendeligheden og det faktum, at der ikke i forbindelse med regnvandsafledning udledes tungmetaller eller andre kemikalier til det omkring­liggende miljø, gør produktet attraktivt til grønne byggeprojekter.

 

Mange grunde til at vælge ståltag og/eller stålfacade til dit næste byggeprojekt

 

Et vellykket byggeri skal også være stærkt, funk­tionelt og ­arkitek­tonisk flot. Tre kriterier, du fuldt ud får opfyldt med stål. Og listen med fordele er meget længere: Nem vedligeholdelse, komplet tilbehørsprogram, dansk produktion og meget mere. Stålprofilplader til facade og tag tilfører arkitekten utallige kreative og designmæssige muligheder – til tilbygninger, renoveringer eller i smuk kombination med andre byggematerialer.

 

Er du arkitekt og interesseret i mere viden om stål i byggeprojekter? Læs mere

Se desuden flere inspirerende projekter med DS stålprodukter her!

Kontaktinformation