Sommerhus-Utzon-model3-1200px

Anbefaling: Utzon Center udstilling

"Sommerhus" er netop åbnet...

 

Den spritny udstilling på Utzon Center i Aalborg: "Sommerhus" er netop åbnet - og den får vores varmeste anbefaling. Udstillingen fører os igennem sommerhusets historie og arkitektur gennem tiderne. Der tegner sig et billede af, at vi igen vender blikket mod mindre sommerhus-løsninger, mere bæredygtigt og mere naturligt miljø. Udstillingen viser i billede og modelform forskellige sommerhuse af kendte arkitekter - lige fra Arne Jacobsen til Friis og Moltke - og ikke mindst arkitekt Karen Kjærgaard, som har fået elever fra arkitektskolen til at bygge "Det lille hus på Odden" i model 1:100. Hos DS Stålprofil er vi særligt stolte over, at netop det hus er beklædt med stål i vores populære DS Nordic Klikfals - selvfølgelig i bæredygtigt GreenCoat® stål fra SSAB med overfladebehandling baseret på økologisk rapsolie.

 

Den flotte model af "Det lille hus på Odden" er bygget af kreative elever fra Arkitektskolen i Aarhus: Alexander Ivanoff og Sofie Jahn Worm, som ses på billedet nedenfor.

 

Besøg udstillingen nu - eller i løbet af sommeren - og oplev en historisk gennemgang af sommerhusenes historie - og få masser af inspiration til byggeri med mange forskellige materialer og kombinationer. Stort eller småt? Her er øjen-guf for alle, der interesserer sig for design og arkitektur.

 

Læs mere om udstillingen

 

Utzon-udstilling-sommerhus-2022-Odden
 
 

Bæredygtige og grønne byggerier kan sagtens bygges i stål

 
DS Stålprofil producerer stålbeklædning i bæredygtigt GreenCoat® stål fra SSAB, som findes i et utal af farver og med virkelig lang holdbarhed. Materialet holder sig smukt - og er stort set vedligeholdelsesfrit i årtier. Det er ikke uden grund, at produktet er blevet særdelels populært for mange forskellige bygherrer - og især arkitekterne har kastet kærligheden på varianten DS Nordic Klikfals, der monteres uden synlige skruer og har et tidsløst og stilrent design.
 
 
 
Utzon-udstilling-sommerhus-2022-Odden2
 

Vil du have mere inspiration til grønne byggerier med stål?

 
Du kan kvit og frit downloade vores Arkitektur Portfolio på vores hjemmeside eller lige her:
 

Kontaktinformation