Rapsmark_GridBlockList_1000x400

Miljøvenlig beklædning af tag og facade

Ny innovativ, grøn og bæredygtig aftale skal give danskerne miljøvenlige tag- og facadeløsninger

 

Med aftalen bliver DS Stålprofil GreenCoat-partner i Danmark. GreenCoat® er SSAB´s grønne, arkitektonisk belønnede og bæredygtige stålplade produceret i 100 procent genanvendelige og grønne materialer.

 

Bæredygtigt byggeri er fremtiden. Og med DS Stålprofils nye partneraftale bliver Danmarks største leverandør af stålplader til tag- og facadeløsninger, DS Stålprofil, nu endnu mere grøn.

 

”Vi er meget stolte af denne aftale. Stål er i forvejen et miljøvenligt valg til både tag- og facadeløsninger på grund af den lange levetid. Men med GreenCoat-aftalen kommer vi til at kunne give danskerne et premiumprodukt, der både er bæredygtigt og biobaseret”.

 

”Og som virksomhed i en tid, hvor miljøhensyn fylder meget, er det med en god fornemmelse i maven, at vi kan levere grøn samvittighed til den moderne bygherre med et miljøbevidst fokus”, siger Thomas L. Rasmussen, Adm. Direktør i DS Stålprofil.

 

100 procent genbrug og ressourcebesparelse

 

Produktteknologien er patenteret hos SSAB i Sverige og Finland. Og så har GreenCoat® verdens mest miljøvenlige overfladebehandling af stål. Derudover er produktet testet gennem mange år og lever op til alle nordiske kvalitetsmål.

 

”GreenCoat-stålets overfladebelægning er en biobaseret teknologi, primært på svensk rapsolie. Det er helt unikt, og det gør dette farvebelagte stål til markedets mest bæredygtige. Der bliver simpelthen forbrugt færre af jordens knappe ressourcer i produktionen af GreenCoat-produkterne”, fortæller Jan Meier, Country Manager hos SSAB Danmark.

 

SSAB er en nordisk baseret stålproducent, der leverer værdiskabende produkter, som skaber en stærkere, lettere og mere bæredygtig verden.

 

Der bliver anvendt en høj grad af genbrugt stål i produktionen. Stål er nemlig unikt, idet det kan genbruges 100 procent uden at miste kvalitet eller forbruge ekstra ressourcer. Og som beklædning til tag og facader er stål optimalt, fordi det er meget stærkt. Der er minimum vedligeholdelse, og DS Stålprofil giver altid slutbrugere og bygherrer fleksibilitet til at skabe et unikt og arkitektonisk smukt udtryk.

 

Greencoat aftale

Kontaktinformation