DS Stålprofil Byggeri23 2048x1365px

Nyt innovativt koncept hos DS Stålprofil på Byggeri'23

Mød DS Stålprofil på Byggeri’23 (21.-24. marts)

 

DS Stålprofil er førende producent af bæredygtige stålprofiler til alle typer af byggerier – domiciler, boliger & fritidshuse, institutioner, landbrug mm. Virksomheden har mere end 40 års erfaring med at producere stålprofiler til tag- og facadebeklædning og er kendt for høj kvalitet og bæredygtige produkter i et design, der er tidsløst og langtidsholdbart.

 

Byggerimessen i Fredericia er en af de største byggemesser i Danmark. Den tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år og giver virksomhederne en mulighed for at præsentere deres produkter og tjenester, møde potentielle kunder og samarbejdspartnere samt at netværke med andre branchefolk. DS Stålprofil vil præsentere både produkter og koncepter, der understøtter bæredygtige byggeprojekter anno 2023. Derudover får du vores innovative koncept DS Frame System, som er et professionelt inddækningskoncept til vinduer og døre, der ud over effektiv montage og minimalt spil sikrer en fantastisk flot finish på byggeriet.

 

DS Stålprofil Byggeri23 2048x1365px4

 

 

Hvad kan man forvente at se på DS Stålprofils stand?

 

DS Stålprofils stand på byggerimessen vil være fyldt med information og eksempler på deres produkter og løsninger. Besøgende vil kunne se forskellige typer stålprofiler og lære om deres egenskaber og anvendelse i forskellige byggeprojekter. Arkitekt Karen Kjærgaards sommerhus – måske bedst kendt fra Utzon Centers udstilling om sommerhuse i 2022 – vil være at se på standen i modelform.

 

Kom og få en snak med DS Stålprofils repræsentanter, der byder på lækker barista-kaffe og en snak om alt fra design, det smarte DS Frame System koncept, produktdetaljer til hvordan stål kan bidrage til at minimere klimabelastningen og Co2-udledningen i byggeriers livscyklus.

 

DS Stålprofil Byggeri23 2048x1365px3

 

 

Vind gourmet-hotdogs

 

DS Stålprofil frister naturligvis også besøgende på messen med en konkurrence, hvor du får mulighed for at vinde en gourmet-hotdog pølsevogn til din arbejdsplads til en værdi af 10.000 kr.

 

DS Stålprofil Byggeri23 2048x1365px6

 


Vi glæder os til at se dig på Byggerimessen i Fredericia. Du finder DS Stålprofil på stand A-1036 og messen har åbent dagligt fra kl. 9.30-17.00.

 

Læs mere og hent din gratis billet til messen

Kontaktinformation