getimage

Nyt trapezprofil med stor bæreevne

Elegant trapezprofil må betrædes

Det nye trapezprofil DS 45-333 S fra DS Stålprofil har en markant profil og kan bruges til taghældninger helt ned til 3° – og så kan det holde til en voksen mand. Det gør montagen både hurtig og nem.

 

 

Du fåe en æstetisk og flot løsning med det nye trapezprofil DS 45-333 S fra DS Stålprofil. Det er hurtigt og nemt at montere og har en levetid på op til 50 år. En særdeles økonomisk attraktiv løsning. Trapezprofilet har et vandtæt sideoverlæg, en dækbredde på 1.000 mm og en stor profilbund, der kan rumme meget vand. Samtidig har det en hidtil uset tykkelse på op til 0,88 mm, som giver den suveræn styrke og stabilitet, så man kan gå i profilbunden uden at lave buler. Det letter montagen betydeligt.

 

Stærkt valg

Trapezprofil DS 45-333 S er et stærkt valg til både tag- og facadebeklædning, som kræver stor bæreevne og ventilation. De diskrete designspor er alt andet end til pynt; de giver profilet en øget styrke og fremhæver de klassiske linjer. Trapezprofilet har mange lighedspunkter med DS Stålprofils sandwichpaneler til tagbeklædning. Det åbner for ekstra fleksibilitet og mulighed for at skabe et flot samspil mellem forskellige typer af tag- og facadebeklædning.

DS 43-333 S - Alle profildetaljer

 

Længe leve!

Trapezprofil DS 45-333 S er danskproduceret og fås i 0,50 mm, 0,60 mm, 0,75 mm og 0,88 mm stålkerne i længder op til 14.000 mm. Dækbredden er 1.000 mm og har bæreben, der sikrer et vandtæt sideoverlæg.

 

Profilet fås også i en perforeret udgave til fx visuelle effekter, lydabsorbering eller naturlig ventilation.

 

Trapezprofil DS 45-333 S leveres i et væld af farver og med fem forskellige belægninger, hvoraf de tre af dem er med den miljøvenlige GreenCoat®-belægning. Den kraftigste – 50 µm Pural GreenCoat® – er RC5-klassificeret og dermed den mest modstandsdygtige mod korrosion.

 

Kontaktinformation