Tyndpladeprisen - DS Stålprofil 2048x1365px

Vind Tyndpladeprisen og dermed 100.000 kr

 

Den 5. oktober sidste dag for indsendelse af dit projekt, hvis du vil deltage i Tyndpladegruppens arkitekturkonkurrence og få muligheden for at vinde "Tyndpladeprisen". Med prisen kåres Danmarks bedste og flotteste byggerier med tyndplader af metal.

 

 

Du kan indsende projekt i 3 forskellige kategorier, nemlig Erhverv, Boliger og Kultur. Dommerne kårer en vinder i hver kategori. Ud fra de 3 vindere vælger dommerne ét projekt, der særligt udmærker sig og tildeles selve Tyndpladeprisen, hvor der medfølger 100.000 kr. Samtidig uddeles også en publikumspris, som tildeles det projekt, der får flest mulige stemmer ved en offentlig afstemning. 

Registrér dig for at modtage konkurrencebeskrivelse og deltage i konkurrencen her: 
 
Ja tak, jeg vil gerne indsende projekt til konkurrencen

 

Hvad kræves for at deltage i konkurrencen?

 

For at deltage i konkurrencen skal projektet:

- være opført i Danmark
- være færdiggjort i perioden fra 1. september 2019 til 1. september 2022.
- indeholde præfabrikerede tyndplader som den væsentligste bestanddel i den del af bygningsarkitekturen, som indsendes til konkurrencen 

 

Hvordan deltager du?

For at deltage skal du registrere dig på her. Herefter modtager du beskrivelse af hvordan du indsender dit projekt. 

Projektet skal indsendes senest 5. oktober 2022 kl. 23.59. Vinderne i konkurrencen kåres 10. november 2022. 

 

 

 

Tyndpladegruppen, som DS Stålprofil er en del af, har siden 2007 stået bag arkitekturkonkurrencen Tyndpladeprisen. Formålet for konkurrencen er, at belønne fremragende arkitektonisk anvendelse af tyndplade. Prisen er sponseret af Tyndpladegruppen i Danmark og overrækkes det vindende arkitektfirma i form af en check på 100.000 kr. Du kan læse mere om Tyndpladeprisen på vores Tyndpladegruppens hjemmeside.

Kontaktinformation