<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Sp rene rejst til Danmarks nye nationale brydecenter
Spærene rejst til Danmarks nye nationale brydecenter

Annonce

Spærene rejst til Danmarks nye nationale brydecenter

Dansk Halbyggeri opfører BK Thors nye klubhus, som bliver nyt kraftcenter i Danmarks brydeforbund. Der har nu været rejsegilde på byggeriet, som skal løfte dansk brydesport til internationalt niveau.


På Sydsjælland jubler stærke mænd og kvinder stadig. Guldborgsund kommune tildelte i januar 2018 Brydeklubben Thor otte millioner til opførslen af byens nye brydecenter. Nu er spærene rejst og der har derfor været rejsegilde på byggeriet, der havde første spadestik tilbage i juli måned:


- Tillykke til både kommune og klub med den nye hal. Arbejdet går rigtigt godt, og vi holder tidsplanen, så byggeriet som planlagt kan stå klar til stævner i det nye år, sagde projektchef hos Dansk Halbyggeri Martin Løkkegaard til rejsegildet.


Sportshal i verdensklasse

Det nye brydecenter i Nykøbing Falster, hvor OL-sølvvinder Mark O. Madsen kommer fra, skal danne ramme om et træningsmiljø i verdensklasse. Byggeriet giver danske elitebrydere perfekte rammer og forudsætninger for at hjælpe dansk brydesport til at markere sig yderligere på internationalt plan. Det har vakt begejstring hos TEAM DANMARK, hvor Direktør Lone Hansen tidligere har udtalt, at de nye faciliteter kan fastholde og videreudvikle dansk brydnings høje internationale niveau.


Det nye 1500 m2 brydecenter, der opføres af Dansk Halbyggeri i samarbejde med GPP Arkitekter og Rådgivende Ingeniører Hundsbæk & Henriksen har tre funktionelle zoner: ankomst, træning og restitutionsområder. Hallen kommer til at indeholde 6 brydemåtter, køkken og caféområde, omklædningsrum, styrketræningsrum og et hvileområde med sovepladser. Med de nye faciliteter rustes klubben BK Thor til træningslejre for både danske og udenlandske klubber, når hallen til foråret står klar.


”Det bliver et kraftcenter for foreningsliv og fællesskab indenfor brydeverdenen. Gennem tæt dialog med rådgivere, ingeniører og bryderne i BK Thor, har vi forhåbentlig været med til at fremtidssikre brydesporten i Danmark. Det bliver et brydecenter i verdensklasse," lyder det fra Dansk Halbyggeri.


FAKTA om Dansk Halbyggeri A/S

Domicil: Galten

Specialer: Totalentrepriser til erhvervs- og industribyggeri samt haller til sport og fritid.

Antal Medarbejdere: 30

Læs mere om Dansk Halbyggeri A/S på: www.danskhalbyggeri.dk eller find os på LinkedIn, Facebook og Youtube.

Fakta om brydeklubben BK Thor Klubben i Nykøbing Falster har 200 medlemmer og har igennem årene vundet et hav af medaljer både nationalt og internationalt.

Kontaktinformation
Dansk Halbyggeri A/S
Marktoften 9
8464 Galten
Tlf:8754 1500
Email:   info@danskhalbyggeri.dk