<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Kalk og Teglv rksforeningen skifter navn
Kalk-og Teglværksforeningen skifter navn

Annonce

Kalk-og Teglværksforeningen skifter navn

Kalk- og Teglværksforeningen af 1893 skifter navn til DANSKE TEGL. Samtidig får brancheforeningen ny visuel identitet og hjemmeside.

 

”Navneskiftet er et udtryk for den modernisering, der har fundet sted i foreningen såvel som på de danske tegl- og mørtelværker. Udviklingen inden for det murede byggeri går rigtig stærkt, og det opleves på teglværkerne, hvor efterspørgslen på danskproducerede tegl de seneste år er steget med hele 15% - og alt tyder på, at væksten fortsætter. Vi har derfor brug for en ny fortælling og bedre digital kommunikation”, siger Gitte Krusholm Nielsen, direktør hos DANSKE TEGL.

 

DANSKE TEGL repræsenterer teglværker og producenter af mørtel og har som sit fornemste mål at fremme det murede byggeri til glæde for både arkitekter, bygherrer, brugere og ikke mindst vores samfund.

Danske-Tegl

DANSKE TEGL

DANSKE TEGL er en stærk brancheforening, der gennem dialog med borgere, politikere, myndigheder og andre brancheorganisationer påvirker det moderne samfund, det murede byggeri, miljø og uddannelse.

Kontaktinformation
DANSKE TEGL
Vesterbrogade 1 E 2. sal
1620 København K
Tlf:+45 7114 1440
Web:
Email:   gkn@dansketegl.dk