<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Det nye multitalent til installationen ESY Pen fra ESYLUX
ESYLUX

Annonce

Det nye multitalent til installationen: ESY-Pen fra ESYLUX

ESY-Pen er vores nye, praktiske all-in-one-enhed, der gør ibrugtagning, lysmåling, fjernbetjening og projektadministration nemt. Den er Bluetooth-kompatibel og giver derfor mulighed for kommunikation mellem mobile enheder og automatiserings- og lysløsningerne fra ESYLUX, uafhængigt af fysiske grænseflader. Dermed afløser ESY-Pen samtidigt producentens universal-fjernbetjening

 

Fjernstyringen af enheder via app og Bluetooth hører i dag for længst til standarden mange steder. Det samme gør sig gældende for de intelligente automatiserings- og lysløsninger fra ESYLUX ved hjælp af ESY-Pen: En multifunktionel all-in-one-enhed, der gør ibrugtagning, lysmåling, fjernbetjening og projektadministration nemt.

 

 

Brofunktion giver enkel konfiguration og projektadministration
Med sin brofunktion åbner ESY-Pen op for direkte kommunikation mellem mobile enheder og tilstedeværelsessensorer hhv. lyssystemer fra ESYLUX. På den måde kan man med ESY-appen nemt og bekvemt konfigurere og tage installerede anlæg i brug. Silikonespidsen på ESY-Pen viser sig her at være praktisk, da den også kan anvendes som stylus pen til touch-overfladerne på mobile enheder.

 

Sammen med appen gøres ESY-Pen desuden til mobil projektadministrator. Konfigurationer af hele projekter kan gemmes med appen og senere hentes igen – for op til 64 rum pr. etage. Det skaber ikke bare mere overblik, men gør det også nemt at overføre gemte parametre til lignende produkter eller rum ved hjælp af kloning. Derudover kan projektfilen for eksempel anvendes som beskrivelse af de tekniske specifikationer. Til det formål kan man eksportere en projektbeskrivelse som PDF-dokument.

 

Integreret lyssensor giver nem indregulering
Den integrerede lyssensor i ESY-Pen fjerner behovet for et separat luxmeter under indregulering af lyset.

 

Enkel fjernstyring på arbejdspladsen
Ved hjælp af tre knapper på kabinettet kan slutbrugeren desuden anvende ESY-Pen i sin ladestation som fjernbetjening. Alt efter den valgte type af sensor kan lyset tændes, slukkes og dæmpes med pennen. Lysfarven kan efter ønske desuden ændres for ELC-lysløsninger, der har den energieffektive Human Centric Lighting med SymbiLogic fra ESYLUX. I anlæg med indkodede opsætninger kan disse ligeledes aktiveres med tasterne.

 

ESY-Pen afløser universal-fjernbetjeningen fra ESYLUX og er bagudkompatibel med alle aktuelt tilgængelige tilstedeværelses- og bevægelsessensorer fra. Den er tvingende nødvendig for kunne anvende fremtidige sensorer. Den lades op via ladestationen med USB og viser den aktuelle ladetilstand. ESY-appen er gratis.

 

 

Om ESYLUX – Performance for Simplicity

ESYLUX udvikler, fremstiller og driver intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der skaber mere livskvalitet og energieffektivitet i kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner og i sundhedsvæsenet. Det enkelte menneskes ønsker og behov står i centrum, og virksomheden lægger særlig vægt på en nem anvendelse af sine produktløsninger. Engrosforhandlere, installationsfirmaer, elektroingeniører, lysdesignere samt arkitekter stoler som kunder og partnere på vores 50 år lange markedserfaring og på den personlige, faglige rådgivning, som vores ESYLUX-eksperter giver. Med vores forskning, udvikling og produktion på den tyske adresse i Ahrensburg lever producenten desuden op til de højeste kvalitetskrav. Vi distribuerer globalt: ESYLUX samarbejder med erfarne handelsvirksomheder på fem kontinenter og er repræsenteret med et stort antal datterselskaber i Europa, Asien og Oceanien.

Flere oplysninger på www.esylux.dk

Kontaktinformation
ESYLUX
Kokholm 3A
6000 Kolding
Tlf:76 72 90 90
Email:   info@esylux.dk
ESYLUX