undefined

Bonding Agent - bindemiddel til beton

Bonding Agent er et multifunktionelt produkt fremstillet til brug som bindemiddel i beton til tynde såvel som tykke belægninger. Ved tilsætning af Bonding Agent i cementbaserede mørtler kan dette bruges til alle typer af reparationer samt overfladebehandling fra tykke til tynde lag.

 

Bonding Agent betonbinder giver en stærk vedhæftning til alle typer af underlag og god sammenhængsstyrke.

 

Bonding Agent giver Portland cement unikke muligheder, som ikke er muligt med andre bindemidler, tilsætningsstoffer eller modificeringsmidler. Når Bonding Agent er tilsat Portland cement og sand vil Bonding Agent give overordentlig god vedhæftning og fleksibilitet og tillader brugeren at påføre materialet i enhver lagtykkelse der ønskes. Ved at bruge Bonding Agent får du en kraftig reduktion af revner.

 

Bonding Agent giver en stærk vedhæftning til alle typer af underlag og god sammenhængsstyrke. Det er derfor meget velegnet som underlag for efterfølgende belægninger. Bonding Agent, der anvendes som et tilsætningsstof, gør blandingen elastisk, tixotropisk, vandresistent og modstandsdygtig over for fryse- og tø cyklusser. Bonding Agent gør det muligt for dig at anvende både cementbaserede mørtler og beton på strukturmæssigt sunde cementbaserede overflader, murværk, træ, asfalt etc.

 

Læs mere på www.ecobeton.dk

Kontaktinformation

  • ECOBETON Danmark ApS
  • Højvangsvej 1, 2640, Hedehusene
  • Tlf: 28 19 88 60
  • Web: https://ecobeton.dk/
  • Email: info@ecobeton.dk