<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Skolemoduler med groen samvittighed
Expandia

Annonce

Skolemoduler med grøn samvittighed

 

På Building Green kan du høre om Expandias nye og miljøvenlige skolemodul, S3000.

 

Den 3. og 4. november slår Building Green dørene op i København. Her kan du blandt andet møde Expandia, der er en af Nordens førende moduludlejere. I seks år har virksomheden arbejdet systematisk med at mindske sin miljøpåvirkning ved konstant at nytænke måden, som modulerne bliver udviklet, produceret, vedligeholdt og renoveret på.

 

– Vi kommer aldrig i mål. Og det skal vi heller ikke, når det kommer til den grønne omstilling. Men i Expandia arbejder vi benhårdt på at skubbe den grønne indsats ud i hele værdikæden og hele tiden gøre tingene bedre, smartere og mere bæredygtigt. Det er vores nyeste skolemodul et godt eksempel på, forklarer Torben Færch, adm. direktør i Expandia Moduler A/S.

 

 

ALL-IN PÅ ENERGI

 

 

2

 

 

Bedre isolering i vægge, lofter og gulve. Smartere vinduer og døre. LED-armaturer. Og et nyudviklet ventilationsanlæg med større kapacitet. I S3000-modulet fra Expandia er der tænkt høj energieffektivitet ned til mindste detalje.

 

– Med S3000 er vi gået all-in og har udviklet markedets måske mest energieffektive skolemodul. Ikke kun for miljøet og økonomiens skyld, men for at alle kan bruge et S3000-modul med god samvittighed. Og vil man tænke endnu højere i forhold til miljø og energi, kan man endda få installeret solpaneler på taget, fortæller Torben Færch.

 

 

MATERIALER MED OMTANKE

 

S3000 er bygget i træ, som ikke kun er let at genanvende, men også lagrer CO2 og minimerer miljøbelastningen i forhold til produktionen af andre byggematerialer. Og skolemodulet er designet med en række støjdæmpende tiltag, som giver de bedste rammer for både elever og lærere.

 

– At kunne koncentrere sig er nøglen til god undervisning og indlæring. Ved at gennemtænke vores design og materialer i gulve og vægge har vi skabt et modul med høj lydreduktion. Modulet har blandt andet lydabsorberende loftsplader, vibrationsdæmpende gulve og specialudviklede gangmåtter, som reducerer trinstøj, forklarer Torben Færch.

 

 

3

 

 

SKAB DIT EGET MODULUNIVERS

 

– Man kan sætte sit helt eget præg på lokalerne og skabe de perfekte rammer for elevernes udvikling. S3000-modulerne kan stables i tre etager og sammenbygges til alle tænkelige størrelser – enten som flere små rum eller som store og åbne lokaler. Med alt fra klasse- og faglokaler til bibliotek, omklædningsrum, køkken og kantine. Kun fantasien sætter grænser, slutter Torben Færch.

 

Du kan møde Expandia på stand 85 på Building Green. Hent din gratis billet her

 

Kontaktinformation
EXPANDIA Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Tlf:70 22 12 24
Email:   info@expandia.dk