<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Dansk specialist holder isen kold og tilskuerkomforten h j i SE Arena
Dansk specialist holder isen kold og tilskuerkomforten høj i SE Arena

Annonce

Dansk specialist holder isen kold og tilskuerkomforten høj i SE Arena

I SE Arena sikrer to separate luftstrømme det ideelle klima over isen og på tilskuerrækkerne.

 


Klimastyring i ishockeyarenaer er ikke en nem opgave: Arenaens ventilationsanlæg skal kunne holde to forskellige temperaturer på is og tribune, og det kræver et helt specielt luftfordelingssystem, der produceres af den dansk tekstilkanalproducent FabricAir.

Indeklimaet skal være behageligt for atleter og tilskuere, og der er forskellige hensyn at tage, afhængigt af hvor man befinder sig i hallen.

- En skøjtehal som SE Arena er en spændende case, fordi den kræver to temperaturzoner. For at nå optimale forhold i hallen, skal der dannes et lufttæppe, som forhindrer varmen fra publikum i at hæve temperaturen over isen, forklarer CEO i FabricAir Brian Refsgaard.


Producentens løsning til arenaen består af to forskellige tekstilbaserede indblæsningskanaler: Den ene sender kølet luft mod isen, hvor den ideelle temperatur er 3°C, mens den anden sender 12°C mod tilskuerpladserne for at sikre komforten under kampen. Teknisk set kan der opstå tåge over isen, hvis de to luftstrømme ikke holdes adskilt.

 

Læs mere om Ventilation og IndeklimaSE Arena, Vojens. To separate luftstrømme optimerer forholdene for både tilskuere og spillere.

I samspil uden at mødes

På ishockeyholdet Sønderjyske’s hjemmebane SE Arena i Vojens  har de tekstilbaserede indblæsningskanaler til at styre luftfordelingen i hallen, der ifølge arenaens ansvarlige er meget vigtige for afviklingen af hjemmekampene. (Læs mere her)

 

- Hvis vores affugter og ventilation ikke vil køre i forbindelse med en elitekamp med mange tilskuere på en varm og regnfuld dag, kan det i værste fald betyde, at ruderne over banderne dugger til, og at der vil blive tåget over isen. Sigtbarheden afhænger af vores systemer, siger SE Arenas driftsleder Thomas Biel.

Fabricair

FabricAir

FabricAir den smarte tænkemåde indenfor HVAC/R og indeklima

FabricAir designer og producerer skræddersyede luftfordelingssystemer i tekstil til en bred vifte af applikationer. I 1973 installerede vi verdens første tekstilkanalløsning, hvilket blev begyndelsen på en helt ny måde at tænke indenfor HVAC/R og indeklima løsninger. 

Vi er stadig på forkant med innovationen og er stolte af at levere optimale luftfordelingsløsninger verden over gennem vores salgsselskaber og et betydeligt forhandlernetværk.

Vores erfarne ingeniører sikrer den optimale luftfordeling uanset projektets kompleksitet. Vores hovedsæde ligger i Herfølge og alle systemer produceres efter mål på egen fabrik i Litauen.

 

 

 

Kontaktinformation
Fabricair
Islandsvej 3
4681 Herfølge
Tlf:56 65 21 10
Web:
Email:   sales-dk@fabricair.com