<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> all_inclusive
Tekstilkanaler er

Annonce

Tekstilkanaler er "all insclusive"

Med FabricAir tekstilkanaler er diffusorer, riste, spjæld med videre ikke nødvendige - disse kendte funktioner fra konventionelle metalkanaler indbygget i kanalen.


Tekstilkanaler er, om man så må sige, ”All Inclusive”:

  • Tekstilkanaler fungerer både som kanal og som luftfordelingsenhed - dermed er riste og diffusorer ikke nødvendige. 
  • Lydløs er standarden. Ingen lyddæmpning er nødvendig (med undtagelse måske af ventilatorstøj). 
  • Der er ingen trælse tilpasninger eller montage på byggepladsen. Et skræddersyet tekstilsystem fra FabricAir passer perfekt fra fabrikken, monteres med lynlåse og er klar til installation ved ankomst.
  • Spjæld er ikke nødvendige, for luftfordelingsløsninger i tekstil skal ikke indreguleres.
  • Tekstilkanaler er indfarvet og skal dermed ikke males. Der findes et stort udvalg af standard farver og med Trevira kan alle farver produceres efter ønske.
  • Isolering er overflødig, fordi permeable tekstilkanaler er kondensfrie.


Læs mere om fordelene kanalløsninger i tekstil her.

Fabricair

FabricAir

FabricAir den smarte tænkemåde indenfor HVAC/R og indeklima

FabricAir designer og producerer skræddersyede luftfordelingssystemer i tekstil til en bred vifte af applikationer. I 1973 installerede vi verdens første tekstilkanalløsning, hvilket blev begyndelsen på en helt ny måde at tænke indenfor HVAC/R og indeklima løsninger. 

Vi er stadig på forkant med innovationen og er stolte af at levere optimale luftfordelingsløsninger verden over gennem vores salgsselskaber og et betydeligt forhandlernetværk.

Vores erfarne ingeniører sikrer den optimale luftfordeling uanset projektets kompleksitet. Vores hovedsæde ligger i Herfølge og alle systemer produceres efter mål på egen fabrik i Litauen.

 

 

 

Kontaktinformation
Fabricair
Islandsvej 3
4681 Herfølge
Tlf:56 65 21 10
Web:
Email:   sales-dk@fabricair.com