<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> fabricair com
Samme korte leveringstid hele sommeren

Annonce

Samme korte leveringstid hele sommeren

Hos FabricAir står produktionen ikke stille – heller ikke i sommerferien. Dygtige, dedikerede medarbejdere og grundig planlægning holder hjulene i gang, mens ferien afvikles.


Alle vores Smart Air Solutions produceres på egen fabrik i Alytus, Litauen. Vi bruger avanceret laserskæreteknologi til mikroperforering og udskæring af øvrige flowmodeller. ISO 9001 certificering bekræfter vores høje kvalitet og gode service. I tillæg sikrer effektiv planlægning, dygtige professionelle og strenge kvalitetsprocedurer, at vi leverer fejlfrit inden for budget og tidsramme. Faktisk ankommer tekstilkanalerne til deres endelige destination i Danmark indenfor 10 arbejdsdage eller mindre fra ordren er frigivet. Det er markedets korteste leveringstid.

Som en del af vores kvalitetsprocedure gennemgår alle leverancer en endelig inspektion på pakkeriet, inden tekstilkanalsystemerne sendes ud i verden. Her tilføjes også de relevante dokumenter til forsendelsen, inkl. detaljerede 3D-tegninger af systemet og en installationsguide. Vaskeanvisninger og vedligeholdelsesmanualen følger også med, og alle dokumenterne samles i en særlig dokumentpose i kasse nr. 1, så den altid er til at finde. Vi bruger en international, anerkendt leveringsservice, så vi er sikre på at vores pakker ankommer til kunden til tiden.


Du kan læse meget mere om unikke luftteknologi på vores hjemmeside: fabricair.com.

Fabricair

FabricAir

FabricAir den smarte tænkemåde indenfor HVAC/R og indeklima

FabricAir designer og producerer skræddersyede luftfordelingssystemer i tekstil til en bred vifte af applikationer. I 1973 installerede vi verdens første tekstilkanalløsning, hvilket blev begyndelsen på en helt ny måde at tænke indenfor HVAC/R og indeklima løsninger. 

Vi er stadig på forkant med innovationen og er stolte af at levere optimale luftfordelingsløsninger verden over gennem vores salgsselskaber og et betydeligt forhandlernetværk.

Vores erfarne ingeniører sikrer den optimale luftfordeling uanset projektets kompleksitet. Vores hovedsæde ligger i Herfølge og alle systemer produceres efter mål på egen fabrik i Litauen.

 

 

 

Kontaktinformation
Fabricair
Islandsvej 3
4681 Herfølge
Tlf:56 65 21 10
Web:
Email:   sales-dk@fabricair.com