Akustiklofter giver silo-byggeri et eksklusivt pift

Annonce

Akustiklofter giver silo-byggeri et eksklusivt pift

En massiv silo i Købehavns Nordhavn er blevet forvandlet til et arkitektonisk vartegn med 40 eksklusive lejligheder.

 

Når kun det bedste er godt nok, er det ikke tilstrækkeligt med traditionelle gipslofter. Derfor indgik bygherren bag The Silo en aftale med selskabet Fade® Acoustic Ceilings, der har leveret og monteret i alt 3.000 kvadratmeter akustikpudsede lofter i den tidligere silo.

 

Fade® Akustikpudssystem består af to dele: En akustikplade, som spartles og tilføres akustikpuds, for at give loftets overflade et ensartet og monolitisk udseende uden synlige samlinger, men med en akustisk absorption. Akustikpudsen er diffusionsåben med en række mikroskopiske åbne porrer, så lyden trænger igennem til akustikpladen. Dermed reduceres efterklangstiden markant.


 

Læs mere om Akustik

 

De akustikpudsede lofter fra Fade® Acoustic Ceilings giver ikke blot det nye lejlighedsbyggeri et eksklusivt pift. De er også med til at sikre et behageligt indeklima, hvor den formindskede støj gør rummene til et perfekt sted at være. 

 

Fade® Acoustic Celings har ikke blot leveret akustiklofter til lejlighederne i The Silo. Selskabet har også stået for lofterne i bygningens foyer, og om få uger starter man monteringen af akustikpudsede lofter i restauranten i tagetagen. Begge steder har Fade® Acoustic Ceilings anvendt en indfarvet mørkegrå akustikpuds.

 

Fade-Acoustic-Ceilings

Vi er et Skandinavisk selskab med mere end 10 års erfaring inden for udvikling og produktion af vores Fade® akustikpudssystem. I kulissen arbejder et innovativt og fremsynet team der er stolte over at have udviklet det bedste akustikpuds på markedet.

 

Alt vores akustikpuds er udviklet og testet i vores Testcenter I Sverige og produceret I Danmark for altid at sikre den bedste kvalitet. Vi leverer akustikpuds til forskellige distributører over hele Europa – distributører der kæver professionelle og æstetiske løsninger og som ikke ønsker at gå på kompromis.

 

Vi arbejder tæt med vores distributører i hvert eneste aspekt af et projekt –fra udvikling til finish står vi altid klar med support. Kun på denne måde er vi sikre på det bedste resultat hver gang.

Kontaktinformation
Fade Acoustic Ceilings
Stamholmen 157 st. Th.
2650 Hvidovre
Tlf:25 700 176
Email: