PLUS+

Annonce

PLUS+

PLUS+ er en ekstremt glat og super hvid akustikpudsder som kan installeres på enhver overflade, herunder lige, vinklede, buede og kuplede lofter. Dette akustikloft uden synlige samlinger tilbyder et mere fleksibelt og diskret alternativ til traditionelle akustiske løsninger. Akustikpudsen kan indfarves i NCS/RAL koder efter ønske.
Fade-Acoustic-Ceilings

Vi er et Skandinavisk selskab med mere end 10 års erfaring inden for udvikling og produktion af vores Fade® akustikpudssystem. I kulissen arbejder et innovativt og fremsynet team der er stolte over at have udviklet det bedste akustikpuds på markedet.

 

Alt vores akustikpuds er udviklet og testet i vores Testcenter I Sverige og produceret I Danmark for altid at sikre den bedste kvalitet. Vi leverer akustikpuds til forskellige distributører over hele Europa – distributører der kæver professionelle og æstetiske løsninger og som ikke ønsker at gå på kompromis.

 

Vi arbejder tæt med vores distributører i hvert eneste aspekt af et projekt –fra udvikling til finish står vi altid klar med support. Kun på denne måde er vi sikre på det bedste resultat hver gang.

Kontaktinformation
Fade Acoustic Ceilings
Stamholmen 157 st. Th.
2650 Hvidovre
Tlf:25 700 176
Email: