fairpainttop

Hvorfor ler fra Fairpaint?

Ler har været brugt af menneskeheden som byggemateriale i tusinder af år, og samtidig er det et optimalt valg til moderne byggeri på grund af dets sunde kvaliteter.

 

Vi hos VOLVOX bruger store mængder ægte ler til nogle af vores mest populære produkter, som blandet andet er vores Espressivo lermalinger og lerpudser, Dacapo ler stuk, feinErde ler finishpuds. Du kan finde de meste populære produker på vores hjemmeside.

 

Ler har været brugt af menneskeheden som byggemateriale i tusinder af år, og samtidig er det et optimalt valg til udfordringerne ved moderne byggeri på grund af dets sunde kvaliteter. Dens positive egenskaber er blandt andet regulering af fugtighed, lugtabsorption, forurenende bindingsevne, og de er så udtalte, at selv et lag Espressivo lermaling forbedrer rumklimaet mærkbart. Du kan læse meget mere om vores brug af ler og fordelene ved det på vores hjemmeside her.

 

I tråd med vores påstand om optisk kvalitet sikrer det også attraktive overflader og giver eksempelvis vores malede lervæg sit eksklusive matte udseende.

 

fairpaintgrøn

Kontaktinformation