<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Aestetiske og funktionelle velourgardiner til erhvervsbyggeri
Fischer Gardiner

Annonce

Æstetiske og funktionelle velourgardiner til erhvervsbyggeri

Fischer har leveret 1200 meter velourgardin til Pakhusene i den moderne bydel Aarhus Ø.

Pakhusene er et erhvervsbyggeri med en vision om at skabe et socialt kontormiljø for virksomheder med fælles kantine, tagterrasse, mødelokaler, fodboldbane og fredagsbar. Virksomheder, der lejer sig ind i byggeriet, kan nyde udsigten over byen og bugten fra loungen, der om aftenen og i weekenden danner ramme om Michelin-restauranten Substans.

 

Fischer har leveret produkter til de fleste lejere i Pakhusene. Bl.a. 1200 meter velourgardin. Velour er en stærk tendens inden for tekstildesign. Det kraftige og changerende materiale skaber et eksklusivt udtryk i rummet og virker støjdæmpende i rum med hårde overflader som beton, glas og stål. I Pakhusene fungerer gardinerne som et blødt og luksuriøst modspil til den industrielle kulisse, samtidig bidrager de til en god akustisk oplevelse og giver en optimal solafskærmning.

 

Fischer er leverandør til alle type erhvervsbyggerier.

 

Se billeder fra Pakhusene

 

Se udvalgte projekter

Kontaktinformation
Fischer Gardiner
Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Tlf:70154055
Email:   fischer@fischergardiner.dk