Den rigtige rådgivning på det rigtige tidspunkt

Uanset om projektet omfatter 1 eller 100 vinduer er der en række forhold, man skal tage i betragtning ved projektering af solafskærmningsanlæg og gardiner. Fischer rådgiver arkitekter i alle typer og størrelse af projekter. Vi har en omfattende faglig ekspertise og lang, branchespecifik erfaring. Derfor er vores rådgivning altid velargumenteret og kvalificeret.

Vores rådgivning starter, når kravet om solafskærmning/gardiner, af hensyn til indeklima og energiforbrug, er defineret samt de æstetiske aspekter er vurderet. Rådgivningen drejer sig om tre områder: teknik, design og konstruktion. I den forbindelse er det afgørende, at vi får konstateret, hvilken størrelse vindue løsningen skal fungere på. Det er afgørende at afklare, hvilken type af det pågældende produkt, der egner sig bedst til det konkrete projekt.

Vi lægger rigtig meget vægt på at give arkitekten den rådgivning og de materialer, der er brug for på det specifikke tidspunkt. Ligesom vi også gør meget ud af at sikre, at vores og arkitektens forståelsesramme og udgangspunkt stemmer overens, så der ikke opstår misforståelser og fejltagelser.

Det vigtigste for os er, at vi altid kan stå inde for det konstruktionsmæssige, og at produktet vil fungere i en virkelighed. Det tager vi meget alvorligt. Og vi siger nej, hvis vi kan se, at løsningen ikke er funktionsdygtig. Det opfatter vi som god rådgivning.

Se vores indvendige og udvendige solafskærmning