<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Fischer leverer kilometervis af gardiner til markante byggerier
Fischer leverer kilometervis af gardiner til markante byggerier

Annonce

Fischer leverer kilometervis af gardiner til markante byggerier

Fischer har både de økonomiske og faglige muskler til at indgå i samarbejder omkring store projekter. Vores egen produktion med blandt andet højt kvalificerede syersker og et højteknologisk produktionsapparat sikrer den fulde kontrol over hele processen.

Vi samarbejder med nogle af de dygtigste arkitekter i Danmark, således har vi i år blandt andet haft fornøjelsen og udfordringen at være en del af disse markante byggerier:

Kalvebod Fælled Skole, København, tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Vi har leveret 11 meter høje akustikgardiner af 1.000 meter stof i tynd og specialvævet kvalitet, som omkranser idrætshallen i midten af skolen. Derudover 7 meter høje mørklægningsgardiner i mindre gymnastiksal.

NORDBRO Kollegium, København, tegnet af Arkitema. Vi har leveret ensfarvede, grå gardiner, design fra JAB - i alt over 3.500 meter tekstil - og rullegardiner til 600 boliger.

Åbykollegiet, Aarhus, tegnet af P + P Arkitekter. Vi har leveret ens gardiner til alle 200 boliger, 800 meter Fischer Dimout.

Foto: Kalvebod Fælled Skole
 
Kontaktinformation
Fischer Gardiner
Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Tlf:70154055
Email:   fischer@fischergardiner.dk
Fischer-leverer-kilometervis-af-gardiner-til-markante-byggerier