Fjernstyret solafskærmning til koncepthotel

Fischer har leveret plisségardiner og mørklægning til alle 365 værelser på det nye designhotel citizenM på Københavns Rådhusplads.


citizenM er et koncepthotel, som ligger midt i en storby, hvor hotellet etableres i et eksisterende byggeri, ombygget til formålet. Devisen er småt, men godt.


Senest er citizenM rykket ind i Dagmarhus på Rådhuspladsen i København. Dagmarhus var tidligere kontorhus med meget smalle kontorer. Man har bevaret de små rum, hvor dobbeltsengen i hele værelsets bredde, gør det vanskeligt at komme hen til vinduet. Derfor styres solafskærmningen og mørklægningen fra en tablet, hvorfra man også har kontrol over tv, vækkeur og temperatur. Solafskærmningen og mørklægningen kan for-programmeres til dag/aften/nat.


Vores store kollektion af plisségardiner spænder fra traditionelle, ensfarvede plisségardiner til de spraglede udgaver. Vi har desuden et stort udvalg af plisségardiner med specifikke og avancerede tekniske egenskaber i forhold til lys og varme. Gardinskinnerne kan lakeres i alle RAL farver. Plisségardinerne betjenes manuelt eller motoriseret.


Vores mørklægningssystemer produceres med duge af holdbart og slidstærkt tekstil, motorer med lang levetid samt plastikkomponenter i de bedste materialer. Alle vores systemer har desuden børster i side- og bundlister, der er med til at optimere mørklægningen. Kassetterne kan tilpasses individuelle ønsker og lakeres i alle RAL farver.

citizenM reference

Vores produkter