Inspirerende viden i Fischers Vidensbrev og Nyhedsbrev

Annonce

Inspirerende viden i Fischers Vidensbrev og Nyhedsbrev

Husk at tilmelde dig Fischers Vidensbrev og Nyhedsbrev. Vi sender #3 ud i denne uge.


Udover at være professionel solafskærmningspartner for byggebranchen, formidler vi også viden, som vores samarbejdspartnere kan anvende konkret eller lade sig inspirere af. Vi interviewer eksperter indenfor solafskærmning, tekstiler, energi, lys og indeklima.

I Vidensbrevet #3 kan du blandt andet læse vores interview med arkitekt MAA, Ph.d. Rob Marsh, bæredygtighedschef, C.F. Møller, som mener, at man har brug for nye strategier og en forbedret designproces indenfor lavenergiarkitektur:

”Vi har brug for en mere differentieret lovgivning, der tydeligt tager hensyn til, hvordan bygninger og deres tekniske installationer fungerer på forskellige årstider. Alt for mange i byggesektoren er låst fast i at løse vinterproblematikken, selv om vi efterhånden har de største problemer om sommeren, hvor overophedning er blevet den dominerende problemstilling.”

Nyhedsbrevet #3 omfatter blandt andet vores spændende interview med forfatter og magister i europæisk etnologi Luise Skak-Nielsen, som i foråret udkom med det digre værk ”Det påklædte hjem – Tekstiler og boligkultur i Danmark gennem 300 år”. 

Læs interviewet ”Gardinerne, moden og tidsånden…”, som blandt andet kommer omkring klunketid, funktionalisme, 60’ernes parcelhus, det nøgne look, boligen som identitetsmærke og tekstilernes genkomst.

Tilmeld dig Fischers Vidensbrev og Nyhedsbrev

Kontaktinformation
Fischer Gardiner
Viborgvej 159
8210 Aarhus V
Tlf:70154055
Email:  
Inspirerende-viden-i-Fischers-Vidensbrev-og-Nyhedsbrev