<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Slide Panel Aestetisk rumdeling med akustisk effekt
Fischer Gardiner

Annonce

Slide Panel – Æstetisk rumdeling med akustisk effekt

Slide Panel er det nyeste produkt i Kurage Acoustic Design Solutions.

Slide Panel er et nyt og anderledes produkt, som forener tre væsentlige egenskaber: rumdeling, afskærmning og lyddæmpning.

Slide Panel er en enkel, stilren og fleksibel løsning, der kan anvendes i alle miljøer, fx restauranter, kontorer og loungeområder.

Slide Panel giver et bedre lydmiljø end gardiner og er samtidigt en enklere designløsning end traditionelle og tunge foldevægge.

Slide Panel er et forskydbart og fleksibelt system. Hvert panel er ophængt i to hjul i et loftmonteret glidesystem med separate skinner. Elementerne kører i hver sin skinne og betjenes dermed hver for sig. Systemet har fleksibel montagehøjde.

Slide Panel fremstår med designsignaturen for Kurage Acoustic Design Solutions, den synlige aluminiumsprofil. Kombinerer man med akustikprogrammets bord- og gulvskærme, får man derfor en æstetisk afstemt helhed.

Slide Panel produceres med Kurage-tekstiler eller tekstiler efter eget valg.

Slide Panel

 

 
Kontaktinformation
Fischer Gardiner
Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Tlf:70154055
Email:   fischer@fischergardiner.dk