<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> BMA 24 7
BMA 24/7

Annonce

BMA 24/7

Når stole bruges 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen kræves der en ekstrem holdbarhed, ergonomi og komfort, som kun stole konstrueret netop til dette formål kan opfylde.

Derfor har vi udviklet en serie af ergonomiske 24-timers stole fra vores BMA brand, som vi med sikkerhed kan sige må bruges døgnet rundt.

Disse ”heavy user” stole er udstyret med ekstra stærke og robuste mekanismer og ekstra polstrede hynder med forstærkninger, der kan holde til lidt af hvert.

Stolenes mange features er bygget til at modstå intensiv brug. Vores 24-timers stole er hurtige og nemme at justere og yderst komfortabel for alle brugere.


 24-timers stole skal være nærmest uopslidelige, fordi de anvendes af forskellige mennesker på forskellige steder i lang tid ad gangen.

Derfor polstring af vores stole ekstremt slidstærk, smudsafvisende og let at rengøre.

Desuden tilbyder vi 3 års garanti på alle stole godkendt til 24-timers brug. Det betyder ingen arbejdskraft, materielle eller leveringsomkostninger i de første tre år efter at have købt en 24-timers stol!

Kontaktinformation
Flokk A/S
Pakhus 48, Sundkaj 9, 2. sal
2150 Nordhavn
Tlf:+45 99 50 55 00
Email:   info-dk@flokk.com
BMA-24-7