<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> En kontorstol med power
En kontorstol med power

Annonce

En kontorstol med power

Kan en stol udstråle power og sund autoritet? Svaret er ja, og det synlige bevis finder du i den nye HÅG Tribute executive stol, der er skabt til lederen, som prioriterer både æstetik og komfort – en stol der sender klare signaler om handlekraft.

Skandinavisk design

Den norske designer Svein Asbjørnsen har samarbejdet med HÅG siden 1981, og han er manden bag den nye HÅG Tribute. For den erfarne og prisbelønnede designer er stolen en hyldest til den nordiske natur og et bidrag til den anerkendte skandinaviske designtradition.

Læs mere om Kontormøbler

Customize din stol

HÅG Tribute er ikke bare en kontorstol. Det er den luksuriøse model til dig som går op i design og ekstraordinær kvalitet. Og med over 80 forskellige tekstiler i fuld farveskala kan stolen tilpasses i præcis den farve og udformning, du ønsker.

Intuitive bevægelser

Funktionerne i en HÅG stol er intuitive, dvs. uanset om du læner dig tilbage eller frem, tilpasses stolen automatisk, så du kan arbejde optimalt og uforstyrret. Den nye siddeløsning giver suveræn komfort og næsten ubegrænset fleksibilitet, så du sikrer øget bevægelse gennem hele arbejdsdagen.   

Den nye HÅG Tribute executive stol har en række funktioner, som gør arbejdsdagen sundere og bedre, også selvom det kræver mange timer ved skrivebordet:
  • En banebrydende øvre ryg- og nakkestøtte, som automatisk vippes frem, når du læner dig tilbage. Den optimale støtte reducerer og forebygger spændinger i ryg, skuldre og nakke.
  • S-formet ryglæn som følger rygsøjlens naturlige kurve for bedre støtte og komfort.
  • Integreret lændestøtte der enkelt og nemt kan justeres.
  • Bred ryg og sæde med ekstra polstring for optimal siddekomfort.
  • Fleksible armlæn som nemt kan slås ned, så du kan sidde endnu tættere på skrivebordet.
  • HÅG IN Balance® teknologi som automatisk tilpasser stolen og følger kroppens bevægelse, hvilket har en dokumenteret gavnlig fysiologisk effekt.
  • Fodstøtte.
Kontaktinformation
Flokk A/S
Pakhus 48, Sundkaj 9, 2. sal
2150 Nordhavn
Tlf:+45 99 50 55 00
Email:   info-dk@flokk.com
En-kontorstol-med-power