<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> DET KONGELIGE BIBLIOTEK
Forbo Flooring

Annonce

DET KONGELIGE BIBLIOTEK

LÆSELYS

 

Anderledes: Forventningerne til læsesalsmiljøer på offentlige biblioteker er ofte stemt i retning af det solide, robuste og praktiske med overflader af træ eller toner fra den mørkere del af farveskalaen.

Det har Arkitema nu gjort op med på Det kongelige Bibliotek i København:

En af de store læsesale på Det kgl. Bibliotek (Den Sorte Diamant) fra 1999 (Schmidt, Hammer og Lassen) er blevet renoveret med skært og nobelt inventar, som producenten WO Interior har pakket ind i den lysende grå Furniture 4132 ash.

Kontrast og tilbehør: Det er et fuldt program af reoler, disk og lange arbejdsborde, som Arkitema har slået stregerne til. Ved langbordene har bibliotekets lånere hensigtsmæssig plads til at studere bibliotekets dokumenter.

Til overfladerne er valget af den lysegrå Furniture ash fint motiveret: Farve og karakter er en udspændt kontrast til institutionens sorte logofarve og som tilbehør til den tematiske brug af insitustøbt beton i interiøret.

Innovation i frit løb: WO har i årevis udvidet sine kompetencer indenfor linoleumsapplikationer, ikke mindst med sit patenterede kantbånd: Netop den høje finish og designmæssige æstetiske løsning med Furniture linoleum på kanten underbygger mangfoldigheden. Derfor kan innovation med linoleum få frit løb, kommenterer direktør i WO Interior, Niels Fl. Troelsen. Han mener, at Furniture imødekommer forbrugernes forventninger til omtanke og kritiske holdning, når vi vælger produkter til vore nærmeste omgivelser:

- Furniture linoleum er sund fornuft!

 

DKB4
DKB5
Kontaktinformation
Forbo Flooring
Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Tlf:+45 44 92 85 00
Email:   info.denmark@forbo.com