<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Forbo Ny vinylkollektion inviterer lyset ind
.-.
Ny vinylkollektion inviterer lyset ind

Annonce

Ny vinylkollektion inviterer lyset ind

Vinyl er et ekstremt slidstærkt og holdbart materiale, og derfor bliver det ved med at være et populært valg til gulve i krævende miljøer. Nu opgraderer Forbo Flooring vinylserien Nordstar med 30 nye ftalatfrie designs, inspireret af nordens naturlige lys.

 

De nye vinyler i Nordstar er inspireret af det helt særlige nordiske lys og har en farvepalette, der trækker referencer til de naturlige elementer i skandinavisk natur. Nordstar består af de tre underkollektioner Lumina, Element og Galaxy med hvert sit unikke udtryk.

 

Design og funktionalitet i fokus

De 12 nye medlemmer i underkollektionen Lumina er alle holdt i smukke, klare farver og et mønsterbillede med svag marmorering. Vinylerne i Lumina-kollektionen er næsten ensfarvede og kommer i en farvepalette, der spænder fra støvede nuancer af grå til blå, grønne og gule pasteller.

 

Galaxy-kollektionen er holdt i sofistikerede og neutrale farver med et retningsfrit mønster fra de transparente granulatelementer. Det marmorerede udtryk giver en følelse af dybde i gulvet og skaber en spektakulær 3D-effekt.

 

Slidsstærkt og smukt gulv til professionelle

Alle de nye vinyler i Nordstar er homogene vinyler, hvilket gør dem ekstra velegnede til vådrum og særligt krævende miljøer som sengestuer, plejehjem og hospitaler, hvor der er meget trafik og slid fra hårde rengøringsmidler.

 

Selv på steder med meget trafik beholder gulvet sit flotte udseende i lang tid. Kollektionen er skabt med afsæt i den nordiske tradition for både varme og kølige farver, og de mange designs er derfor oplagte at anvende til at give professionelle miljøer mere sjæl og atmosfære.

 

Miks og match med linoleum

Nordstar-kollektionen er farveafstemt med Forbos linoleumskollektioner. Det åbner mulighed for at bruge vinyler og linoleum sammen, så designet ikke begrænses af materialernes eller gulvets funktion.

 

Også internt i Nordstar-kollektionen er det oplagt at sætte de forskellige udtryk sammen. Kombinér eksempelvis det marmorerede Galaxy-look med de mere ensfarvede designs og få et levende gulv med struktur og farvespil.

 

I kombination med en af Luminas farvemættede pastelfarver kan Galaxy-designet bruges til at bryde store ensfarvede flader eller fremhæve bestemte områder, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Kontaktinformation
Forbo Flooring
Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Tlf:+45 44 92 85 00
Email:   info.denmark@forbo.com
Forbo-Ny-vinylkollektion-inviterer-lyset-ind