<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> LVT topper hitlisten
Forbo Flooring

Annonce

LVT topper hitlisten!

LVT topper hitlisten!

Designvinyl!

Det er den nye darling inden for gulvbelægninger.
I institutioner, hoteller, restauranter og private boliger: Designvinyl, også kaldet LVT (Luxury Vinyl Tiles).

Dens overflade er i sit udseende og sin struktur så naturtro fremstillet, at oplevelsen er som stod man på med træ eller natursten. Vinylflisen er imidlertid meget nemmere at vedligeholde; den er ergonomisk og akustisk bedre; og så er den billigere!

- Der er kun fordele ved at vælge LVT, siger Forbos direktør Christian Holm-Iversen, som da også kan registrere en femdoblet efterspørgsel!

 

Ny kollektion 2020

Forbos 2020 LVT kollektion hedder Allura. Den indeholder en række funktionsvarianter, som hver er udviklet til at løse helt særlige opgaver. De kendte varianter er en udgave til fuldklæbning Dryback, en fikseringsklæbet til løslægning, som nemt kan ændres og flyttes Flex ; en klikudgave Click pro og den særligt lyddæmpede med overlegne akustiske egenskaber Decibel. Men nu er der to helt nye versioner, nemlig Allura Puzzle, en kreativ underkollektion, der løslægges som et puslespil og Allura Ease, som er endnu nemmere at løslægge – og endda uden klæbestoffer.

 

Med de nyheder bliver Allura kollektionen endnu mere alsidig, og enhver kan montere et superflot LVT gulv helt uden at anvende limprodukter eller klæbestoffer.

Christian Holm-Iversen: Allura er et godt eksempel på, hvordan vi leverer løsninger på centrale og kendte problemstillinger. Med et gulv som Allura begrænses dyrebare driftsstop, belægninger kan genbruges og miljøaftrykket minimeres.

- Ud over at forholde os til markedets vigtigste trends er vi altid klar til at levere nyskabende designs og formater, understreger Forbo Floorings direktør.

 

Trægulv 539x404
bibliotek 539x404
Kontaktinformation
Forbo Flooring
Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Tlf:+45 44 92 85 00
Email:   info.denmark@forbo.com