<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nyt gulv g r det lynhurtigt at renovere
Nyt gulv gør det lynhurtigt at renovere

Annonce

Nyt gulv gør det lynhurtigt at renovere

 
 
De nyeste vinylfliser fra Forbo er en optimal løsning for butikker og andet erhverv, der har brug for en lynhurtig renovering. Oven i købet er gulvet både miljørigtigt og rengøringsvenligt, samtidig med at over 100 forskellige design og mange formater giver mulighed for at forene praktik og æstetik.

 
At vælge et miljørigtigt produceret gulv til et nyt eller renoveret byggeri betyder ikke, at du automatisk må gå på kompromis med udvalget af design, overflader, mønstre eller hastighed. Det beviser de nye vinylfliser Allura fra Forbo, der er som skabt til både detailbranchen, hotel- og fritidssektoren, kontorer samt sundheds- og ældresektoren.

 
Allura Dry Back (fuldklæbet), der er Allura-familiens nye kerneprodukt, har et enormt og originalt udvalg af trælignende overflader og imponerende mønstre, såsom sten og beton, der alle bliver bragt til live med Forbos unikke, matte finish og den diskrete prægningsteknik. Forbo er desuden de eneste på markedet med planker helt op til 180 cm, der giver et plankegulvslook. Især serien Flex er interessant for fx butikker, der taber mange penge for hver lukkedag. Flex kan nemlig lægges på få timer, hvilket er optimalt for en travl butik, der ønsker at holde så lidt lukket som muligt. 

 

Gulve med grøn DNA

Allura-kollektionen har selvfølgelig sin grønne DNA i orden – et fællestræk for alle Forbo-gulve. Alle de mange varianter bliver produceret på Forbos egen fabrik i Holland med grøn energi og et kontinuerligt fokus på at værne om miljøet; produktionen er miljøakkrediteret og sikrer, at intet går til spilde (zero waste). Allura kan desuden bryste sig af at være 100 % phtalatfri og delvist skabt af genanvendte materialer fra Forbos egen produktion. 

 

Stor stabilitet og hygiejnisk overflade

Det omskiftelige vejr i Danmark kræver sine gulve. Det tager vinylfliserne højde for med en fremragende dimensionsstabilitet – faktisk den bedste på markedet. Det betyder problemfri lægning og sikrer et langtidsholdbart, hygiejnisk gulv uden ubehagelige overraskelser.
Både stabiliteten og Forbos PUR-overfladebehandling betyder, at rengøringen og den fortsatte vedligeholdelse af et Allura-gulv er herligt fri for besvær. PUR-belægningen gør gulvet nemt at vaske og sikrer et smukt gulv i mange år fremover.
 
 

Vil du vide mere?

For yderligere information om Allura og Forbo, kontakt marketing manager hos Forbo Flooring Danmark, Anne-Mette Holm, på tlf. 4025 5476 eller anne-mette.holm@forbo.com.
Fotos er vedhæftet – for yderligere info om billeder, kontakt kommunikationsrådgiver hos FRIDAY, Anja Hellberg, på tlf. 2858 8076, anja@fday.dk.
 
 
Kontaktinformation
Forbo Flooring
Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Tlf:+45 44 92 85 00
Email:   info.denmark@forbo.com