<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vi skal ndre vanerne i byggebranchen
Vi skal ændre vanerne i byggebranchen

Annonce

Vi skal ændre vanerne i byggebranchen

I foråret 2018 blev Forbos 2,5 mm linoleumsgulve certificerede CO2-neutrale, så de nu skiller sig ud på markedet ved at være både Svanemærkede og CO2-neutrale. Bæredygtige materialer har medvind i disse tider, og arkitekter og designere har i stigende grad fået øjnene op for linoleum. Men materialet skal forfines i teknikker, strukturer og design, så det for alvor kan rejse sig fra sit støvede 70'er-image.De nye design i Marmoleum Marbled-kollektionen, der efterhånden er en klassiker i gulvbranchen, indeholder en lang række forskellige, naturlige farvenuancer.

- De to nye design giver ikke alene nye muligheder for visuelle udtryk. De giver også nye muligheder for byggeriet for at vælge en CO2-neutral løsning til deres byggeri. Det gælder alt lige fra børnehaver over hoteller til kontorer, som dokumenteret bliver mere miljøvenlige med et linoleumsgulv, siger Christian Iversen, direktør for Forbo Danmark.Oplever at bæredygtighed gradbøjes

Faktisk er der, for hver produceret kvadratmeter Marmoleum Marbled gulv, en negativ CO2-udledning på -4 gram CO2. Det skyldes, at CO2-udledningen ved produktionen af gulvet er lavere end den mængde CO2, der bliver absorberet i levetiden af de naturmaterialer, træ, planter og afgrøder, der bliver brugt til at producere gulvet.
 
- Både i vores og andre brancher er der mange måder at gradbøje bæredygtighed. Vi er stolte af med grundig dokumentation at kunne være med til at gøre det grønne og bæredygtige valg lettere, siger Christian Iversen, direktør i Forbo Danmark.
Om den nye Marmoleum Marbled-kollektion

De to seneste tilføjelser til Marbled-kollektionen, Terra og Splash, er udviklet med udgangspunkt i naturen. Terra er inspireret af vulkanske bjergarter og har en tæt og sofistikeret marmorering. Det minimalistiske Splash-design er moderne, legende og ser på afstand lysegråt ud med diskrete nuancer.

Med naturen som udgangspunkt passer Marbled-kollektionen godt ind i den dominerende indretningstrend med at lade materialer som sten, træ og andre naturmateriale spille en større rolle - også indenfor.

 

Den nye Marmoleum Marbled-kollektion er i handlen fra januar 2019.

Kontaktinformation
Forbo Flooring
Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Tlf:+45 44 92 85 00
Email:   info.denmark@forbo.com