<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> forbo flooring linolium
.-.
Linoleum

Annonce

Linoleum

Forbo Flooring er verdens førende producent af linoleum. Vores linoleumsprodukter er kendt for deres slidstyrke, kvalitet og smukke, innovative design.

Vores globale brands sælges over hele verden og har været produceret kontinuerligt i over 100 år. Linoleum er et miljøvenligt gulv, og en af vores vigtigste opgaver er også at være førende, når det gælder miljøansvar.

Linoleum fra Forbo Flooring består af 97% naturlige råvarer og er svanemærket.

 

En naturlig vinder! Marmoleum er Forbos brand inden for linoleumsgulve og står for alsidighed, bæredygtighed og holdbarhed, høj kvalitet og innovativt design. Vores linoleumssortiment tilbyder løsninger til stort set alle anvendelser. Gå på opdagelse i vores mangfoldige verden af linoleum med over 300 farver og mere end 11 forskellige kollektioner at vælge i mellem - som banevarer eller i modulære fliser.

 

Forbo Marmoleum står for alsidighed i anvendelse såvel som i farve og design. Desuden er linoleum en naturlig gulvbelægning, som er ekstrem holdbar og som er det mest miljøvenlige valg, når vi taler elastiske gulve.

 

Alle Marmoleum gulve har nu Topshield2, en dobbelt UV-hærdet overflade som gør, at Marmoleum opfylder kravene til hverdagsbrug, og er endnu mere smudsafvisende og slidsstærkt og i praksis sikrer de laveste omkostninger for ejeren i produktets levetid.

 

 
Kontaktinformation
Forbo Flooring
Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Tlf:+45 44 92 85 00
Email:   info.denmark@forbo.com
forbo-flooring-linolium