Geberit ONE

Geberit - Innovative nyheder og helt nyt messekoncept til VVS’23

 

24. - 26. maj 2023 står Geberit igen klar på VVS Messen i Odense med ikke kun innovative produktnyheder, men også et helt nyt messekoncept bygget af egne materialer. ”Selvom vi befinder os i en digital tid, mener vi stadig, at det har værdi at mødes fysisk”, siger Bent Knudsen, direktør for Geberit i Danmark.

 

Når Odense Congress Center og VELTEK endnu engang samler hele sanitetsbranchen til VVS Messe den 24.-26. maj med fokus på faglighed, netværk og morgendagens teknologi, bliver det med god opbakning fra tidligere udstillere og VVS’23 ser således ud til at blive større end forgængeren i 2021. Geberit bakker traditionen tro op og står i år klar med en komplet ny stand.

 

Ifö Spira 6265

 

”Selvom vi befinder os i en digital tid, mener vi stadig, at det har værdi at mødes fysisk og se produkterne uden for skærmen. Derfor er Geberit igen i år at finde på VVS Messen. Og vi glæder os til at fremvise vores produktnyheder – og ikke mindst vores helt nye messekoncept,” udtaler Geberits danske direktør, Bent Knudsen, der igen i år glæder sig til at møde kunder og kollegaer til en snak om, hvad der rør sig i branchen, og hvilke fremtidssikrende løsninger vi kan se frem til det kommende år.

 

Den nye iøjefaldende stand D-6501 er bygget op af Geberit GIS installationselementer hele vejen igennem og skaber et solidt fundament, hvorpå alle produkter er monteret. Heriblandt nogle af de mange nyheder, Geberit viser frem.

 

Fra Geberit er der igen fokus på det flowoptimerede Geberit FlowFit forsyningssystem, som de besøgende selv kan prøve kræfter med ved arbejdsbordet. Kigger man foran væggen på badeværelset, vises den helt nye og innovative Geberit ONE badeværelsesserie frem, ligesom Geberit AquaClean douchetoiletterne naturligvis også er at finde på standen. Fra Ifö’s side bliver det nye væghængte toilet Ifö Spira 6265 vist frem med fokus på den lette installation.

 

Foruden den indendørs stand kan Geberit også besøges udendørs: Her er der også mulighed for at få en snak om AquaClean douchetoiletter – og ikke mindst prøve dem i luksus toiletvognen. Er du mere til digitale værktøjer, har Geberit i år dedikeret en ressource til at have et ekstra fokus på de apps, der kan hjælpe installatører og gøre hverdagen lidt lettere. Eksempelvis Geberit Pro app, der er udviklet særligt til VVS-installatører.

 

”Vi har valgt at sætte ekstra fokus på de digitale værktøjer, fordi det uden tvivl bliver en større og større del af VVS-branchen – og det viser vi naturligvis også her til VVS’23”, understreger Bent Knudsen og tilføjer: ”Og vi glæder os til at vise både dette og vores nye produkter frem på messen”.