Geberit ONE (2)

Geberit ONE: Ny badeværelsesserie designet af Christoph Behling


Dette forår lancerer Geberit en ny ONE-badeværelsesserie i Danmark, designet af Christoph Behling. I serien forenes Geberits know-how inden for sanitet med design, hvilket har resulteret i nye løsninger til badeværelset. Fokus er især på området omkring håndvasken som det centrale element på badeværelset. Her er de enkelte komponenter ­– håndvask, møbler og spejl ­– perfekt koordineret for hverken at gå på kompromis med design eller funktioner.


Over 2000 designkombinationer
I dag ønsker mange et personligt hjem, hvor vi især ser, at der er fokus på individuelle løsninger på badeværelset. Den nye Geberit ONE serie tilbyder flere end 2000 individuelle designkombinationer af badeværelsesmøbler, håndvaske og spejle, hvilket gør det muligt at designe et unikt badeværelse ud fra standardmoduler.

Der er et bredt udvalg af håndvaske at vælge imellem – både i forhold til størrelser og design – som alle passer til møbelserien. Kollektionen fås i otte forskellige farver; mat hvid, højglans hvid, mat sort, mat greige, mat lava, højglans sandgrå samt i eg eller valnød i melamin med træstruktur. Bordpladerne, som fremstilles sammen med underskabene, kommer i syv af møbelfarverne samt i et hvidt eller sort marmor-look. Underskabene kommer i størrelser fra 60-135 cm og kan kombineres med forskellige bordplader og håndvaske for at skabe den ønskede effekt i enhver farvekombination.

Med Geberit ONE serien tilbyder vi et ekstraordinært stort udvalg af muligheder til badeværelset – uanset størrelsen på det. Da vi nåede op på 2000 forskellige muligheder, holdt vi op med at tælle. Det fantastiske ved denne serie er, at alle kan skabe en individuel løsning ud fra et standardsortiment, som kan få badeværelset til at se alt andet end standard ud,”fortæller Per Holleufer, Product Manager i Geberit.

Det er detaljen, der gør forskellen
De fleste håndvaske ser ens ud, når det kommer til den mest iøjenfaldende detalje: Et standard afløbsdæksel lige i midten af håndvasken. Men med Geberit ONE håndvaskene er der flere muligheder.

I den nye badeværelsesserie har vi nytænkt afløbsdækslet i to retninger. Vi har opfundet det horisontale dæksel og placeret det bagerst i vasken for et mere enkelt og funktionelt design.

Ligesom vi har opgraderet det traditionelle runde dæksel med keramik på toppen for at det blender bedre æstetisk ind,” udtaler Per Holleufer, Product Manager i Geberit.

Uanset hvilket afløb man vælger, kommer vaskenes afløb med en smart integreret hårsi, som forhindrer hår i at havne i vandlåsen, der kan forårsage tilstopning.

Geberit ONE (3)


Mere skuffeplads
Geberit har redesignet skuffekonceptet ned til den mindste detalje. Her er Geberit ONE serien udstyret med et pladsbesparende afløbssystem, som fjerner behovet for en udskæring underskabet. Dette skaber ekstra plads i den øverste skuffe under håndvasken.

For at holde orden i den rummelige skuffe, kan man vælge imellem mange forskellige varianter af skuffeinddelinger. Og som en ekstra æstetisk og praktisk deltaje, kan man integrere lysstrimler i skuffens indersider.

2023_ONE cabinet with four drawer and set of drawer inserts_masculin_Big Size


Sæt stemningen med belysningen

En smart funktion ved de nye Geberit ONE spejlskabe er den integrerede spejlbelysning
– ComfortLight. ComfortLight-systemet har fire programmerede lysstemninger fra naturligt lys til klar belysning, stemningslys eller blid belysning, som sikrer et autentisk spejlbillede uden skygger.

Kraftigere lys er automatisk køligere og mørkere lys er varmere. Lysstyrken tilpasser sig dermed til ens behov i løbet af dagen. Belysningen er dæmpbar og kontrolsystemet er intuitivt at betjene. Her kan alle lyskilder i rummet tilsluttes og betjenes med en kontakt.

ComfortLight-systemet viser det omfattende udviklingsarbejde bag Geberit ONE serien og
er et typisk eksempel på Design Meets Function.

2023_ONE single washplace_Monolith Plus  glass black_light on_Big Size

____

Om Geberit

Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.

Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,4 mia. CHF i 2022. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.